Bor får med sig tre poäng i premiären

Fotboll Två frisparksmål, ett långskott och ett självmål räckte för att Bor skulle vinna över Wallalos med 4–2, (3–1).

Genrebild: Henrik Skoglund

– Det kändes bra idag. Speciellt att vi får med oss tre poäng från en tuff bortamatch mot ett otroligt duktigt lag som många kommer att tappa poäng mot, säger tränaren Senudin Sumic.

Målen gjordes av William Björk, Nils Hansson, Hugo Martinsson och som tidigare nämnt ett självmål från Wallalos.

–I första tjugo minuterna så hade vi lite premiärnerver så det slarvades en del men efter det så är vi det bättre laget.  I andra halvlek så blir vi dock tillbakapressade ganska mycket och börjar återigen stressa men när vi får in vårt fjärde mål så får vi lite lugn i det igen.

Sumic vill lyfta fram tre personer som ”i princip var felfria idag”: Alfred Svensson, Nils Hansson, Eric Leppämäki.

– Jag är otroligt nöjd med tre poäng men vi kan bättre, avslutar Sumic.