BLIK vann över Forsheda

Fotboll Bredaryd Lanna IK vann lite överraskande träningsmatchen mot Forsheda med 3–0 (1–0).

BLIK spelar i femman mot fyran för Forsheda och med tanke på det var det ett oväntat resultat.
– En jämn och hyfsad välspelad match, säger hemmatränaren Anders Cederqvist.
Han betonar samtidigt att Forsheda var väldigt bra första 15 minuter av andra halvlek med straffspark och 4–5 andra klara målchanser, men sedan kom BLIK tillbaka.

Jonas Bystedt svarade för två av målen och Ian Mira för ett. Extra plus till målskyttarna samt Gustav Friberg och målvakten Ian Zuna.

Jons Blomberg är tränare i Forsheda och han hade svårt att berömma någon idag:
– Tunga ben efter fler hårda träningar. Samtidigt kanske nyttigt med en första förlust inför seriestarten på måndag mot Jönköpings BK hemma.

Jonas var glad för att Hans Kolaric gjorde sin första match för säsongen efter skada.