BLIK vände på två minuter

Fotboll Två mål på två minuter gav Bredaryd Lanna segern i träningsmatchen borta mot Gnosjö.

Genrebild

Det var en tuff match som utspelade sig på Töllshov. Innan den första kvarten var spelad hade båda lagen dragit på sig varsitt gult kort. Zoran Sredojevic gav Bredaryd Lanna ledningen efter att han förvaltat ett friläge i den 19:e minuten. Tio minuter senare kvitterade Gnosjö och 1–1 stod sig till paus.

Matchen fortsatte med samma intensitet under den andra halvleken. På sju minuter visades det gula kortet upp tre gånger. I den 66:e matchminuten tog Gnosjö ledningen, men det var BLIK som skulle få det sista ordet. I den 79:e minuten kvitterade mittbacken Alfons Andersson och minuten senare gjorde Zoran Sredojevic sitt andra mål och säkrade segern för bortalaget.

– Det kändes riktigt bra i dag och jag tycker att det var en rättvis seger. Vi var stabila i defensiven och pressen sitter, spelet börjar sitta allt mer för varje match som går, säger BLIK-tränaren Senad Zulovic efter matchen.

Alfons Andersson, Zoran Sredojevic, Alfred Norén och Lukas Örn får extra beröm för sina prestationer.