Fotboll

Blåvitt jagar Bernardo

Fotboll IFK Värnamo kan vara på väg att förlora sin erkänt duktige försvarare Bernardo till IFK Göteborg.

Bernardo. Arkivbild. Foto: Tero Hedin Väisänen

Blåvitt, alltså IFK Göteborg behöver förstärka sitt försvar och då är IFK-spelaren ett önskemål.

I morgon den 11 augusti är den sista dagen för spelarövergångar och tiden är alltså knapp för IFK Göteborg om man ska kunna lösa ut Bernardo som har kontrakt med IFK Värnamo till och med 2022.

Simon Thern skriver på twitter: Jag är tveksam på fall det finns en bättre försvarare än nr 3 i IFK Värnamo Bernardo Vilar just nu.

Simon som är fostrad i just IFK Värnamo spelar numera för IFK Göteborg i allsvenskan.

– Jag förstår att det efter vår säsong så här långt finns ett intresse av våra spelare och det är ju roligt för killarna. Samtidigt är det ju like baksidan för oss, säger Håkan Söderberg som är sportchef i IFK Värnamotill Värnamo.nu.
Om man haft kontakter med IFK Göteborg kring Bernardo vill han i nuläget inte säga något om.

Taggar

Dela


6 reaktioner på Blåvitt jagar Bernardo

Vore förstås tråkigt och olägligt att sälja honom nu inför hösten. Men svårt för IFK att vägra sälja och på så vis hindra hans möjligheter till större klubbar, även om han är ung. Hur blir hans motivation om IFK nekar försäljning? Nä, IFK hindrar inte spelares anbud. Vi har ju kuggen Viktor kvar, än så länge. Hoppas på en bra och poängrik höst.

Klart bäst i IFK, knappt tagit ett steg fel. Trist om han försvinner redan nu till ett mediokert Blå-vitt. Utan Bernardo blir nog drömmen om Allsvenskan just bara en dröm.

Håller med signaturen Fotbollsguron.
Bernardo är alldeles för bra för att hamna i Göteborg, som bara värvar gamla avdankade spelare som gjort sitt.
Stanna i Värnamo i höst och gå i första hand till ett topplag i Sverige, annars är lag Danmark eller Norge ett bra steg ut i Europa.

Var nu inte dumma och sälj Bernardo för någon skitsumma till Göteborg innan serien är färdigspelad!!!

Ska vi till allsvenskan har Bernardo stor betydelse i backlinjen!!

Min personliga åsikt är att Bernardo är värd ett bättre lag än Göteborg om han ska lämna IFK. Göteborg hankar sig kvar på den sämre halvan i allsvenskan. Om/när Bernardo lämnar IFK är han
värd att hamna hos något aV topplagen i allsvenskan.
Önskar att han stannar i IFK Värnamo men önskar honom all lycka i världen om han lämnar. En mycket duktig fotbollsspelare, kanske den bäste mittbacken som spelat i IFK. Hatten av för Bernardo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *