Bildspel: Horda tappade ledning

Fotboll Horda AIK såg ut att ta sin första seger för säsongen i fotbollslfemman.

[25/25]

Det stod 1–1 i halvtid mot gästande Angelstad när Horda gjorde 2–1. Sedan tappade man dessvärre och förlorade med 2–4.

Hordas nye tränare Artan Ramosaj var mycket nöjd med spelet fram till 2–1.
– Alla kämpade bra men vi orkade inte matchen ut. Angelstad pressade oss hårt och vi blev sårbara på mitten, noterar han.

Horda mötte ett lag som var alldeles före i tabellen och man kan säga att det var en sexpoängsmatch. Horda är nu förankrats botten med blott en poäng.

– Vi spelar ändå bättre nu än tidigare, säger tränaren som ser ett ljus i mörkret.
Man kan inte räkna ut Horda ännu. Nyförvärven som den nya tränaren lyckats få över till Horda betyder en hel del och det finns en spelglädje. Tyvärr saknade man 3–4 startspelare idag, bland annat på grund av avstängningar.

Jeton Brahimi kvitterade till 1–1 och han gjorde även 2–1 i andra halvlek. Man hade även chanser till 3–1 men när matchen stod och vägde tog plötslig energin slut för hemmaspelarna. Gästerna gjorde tre mål i minuterna 81–89.

Extra beröm i dag till Jeton Brahimi och Mohammad Aman Hassan Ali.