[15/18]

[16/18]

[17/18]

Matilda Nilsgren,Tova Åkesson, Victoria Ögren och Sara Ögren.  [18/18]

Det blev en hemmapoäng men det var nära att man kammade noll när Vetlanda fick straff i slutminuten. Denna sköts dock över målet och BSK-kvitteringen i 88:e minuten räckte därmed till en poäng.

Hemmalaget inledde bäst men ändå tog Vetlanda ledningen och fyllde på med två mål fram till 3–0 i pausvilan.

I andra halvlek var det Bor för mest hela slanten. Man hade ett i det närmaste konstant tryck och gick upp till 3–3. Gästerna återtog ledningen och gjorde samma sak efter ny hemmakvittering. Bor lyckades sedan helt rättvist nå 5–5.

Elma Smajic i Vetlanda var planens gigant. Det var hon och nästan bara hon som såg till att det blev så många mål för gästerna.
– Med mina ögon borde det blivit tre poäng till oss. Vi hade i alla fall flest målchanser, noterar Christer Svensson.

Bors mål gjordes av Sara Ögren 2, Viktoria Ögren, Tova Åkesson och Matilda Nilsgren.
Viktigt för Bor var att systrarna Ögren gjort mål. De behöver vara i målform om Bor ska kunna klättra i tabellen. Extra plus även till Matilda Nilsgren i backlinjen samt mittfältarna Kajsa Elv och Elina Jonsson.

– De kändes lite som en vinst med tanke på underläget och vi hoppas att vi ska kunna spela lika bra mot Waggeryd på onsdag, avrundar BSK-tränaren

Text: Per Bunnstad