[18/21]

[19/21]

[20/21]

[21/21]

V-Södra inledde bra med 1–0 genom Franjo Misic efter 17 minuter och såg ut att gå till kunna hålla sin ledning och till och med utöka den- Hallby gjorde sedan ett drömmål:
– ja, ett skott från 40 meter rakt upp i krysset, säger Södra-tränaren Patrick Schellhas.
Det var fantastiskt snyggt men inte så kul för V-Södra som sedan släppte in 1–2 på straffspark, som föregick av en hands på en hemmaspelare.

En kvart in på andra halvlek gjorde Antony Marjanovic 2–2 och det såg ljust ut igen för V-Södra. Inbytte Isac Chaliazis hade ett friläge till hemmamål men i stället kom 2–3 på en kontring och 2–4 på ett självmål:
– Sedan gick rullgardinen ned för oss och de rutinerade spelarna i Hallby var bra. Vi kollapsade tyvärr då, säger Patrick Schellhas.

V-Södra spelade bra i 2/3-delar av matchen men föll sedan ihop som ett korthus. Det måste till bättre takter efter sommaruppehållet om man ska nå förnyat kontrakt med fyran.

Plus idag ändå till Franjo Misic och som så ofta till Hugo Bergman.

Foto : Tero Väisänen och Anette Hedin.