2–0 för Mariebo på gång...  [14/17]

..dribblar...  [15/17]

...blir fri...  [16/17]

...och bara att rulla in andra målet.  [17/17]

Gästerna fick tidigt en ledning med 2–0 och spelade fin fotboll. SIS lyckades dock gå ikapp till 2–2.

15-åriga löftet Cajsa Johansson gjorde båda målen för gästerna som inledde matchen storstilat.
SIS kämpade sig dock in i matchen:
– Ja, verklig krigarpoäng, säger tränaren Niklas Hellund.
Jacqueline Aaby reducerade strax före paus. SIS kostade också på sig att slå en straffspark i stolpen.

I andra halvlek tröttnade gästerna en del. Visserligen hade man ett större bollinnehav med SIS backlinje spelade stabilt.

SIS började också få lite målchanser och Magdalena Pavlov rann snyggt igenom i minut 73 och kvitterade.

– Lite mer ställningskrig i andra halvlek, noterar Niklas Hellund.

Stort plus i SIS till alla för att man kämpade så bra och extra beröm till Susanne Aaby.

Nu blir det sommaruppehåll till början av augusti för SIS-tjejerna.