Där är bollen i mål  [13/16]

SIS-glädje efter ledningsmål  [14/16]

[15/16]

[16/16]

Bosna inledde matchens bäst men SIS hittade efter tio minuter sitt spel. Ledningsmålet kom efter en tilltrasslad situation i minut 22.

SIS ökade på till 2–0 i minut 37 men Bosna reducerade fem minuter senare. Kvitteringen kom sju minuter in på andra halvek.

Sammantaget hade SIS första halvlek. Andra var jämn men med kanske ett litet övertag för gästerna:
– Vår första halvlek var jättebra men i andra lyckades Bosna dra ned på tempot, säger SIS-tränaren Jonas Blomberg.

Bosnas rutinerade killar tjänade på ett lägre tempo och hade till och med ett gyllene läge att göra 3–2. Man fick en straffspark, men denna slogs över SIS-målet.

2–2 stod sig matchen ut och det kändes nästan som att båda lagen var förlorare: SIS hade behövt en seger för att ta sig upp i kampen om tätplatserna och Bosna tappade poäng till serieledande Peking.

– Vi borde kanske ha vunnit men Bosna är högt upp i tabellen och har många rutinerade spelare. Vi har ändå gjort en stark insats, kommenterar SIS-tränaren.

Extra beröm till Arber Hasani som gjorde båda målen samt Oliver Issal, Kushtrim Pretini, William Sandberg och Triphin Muyubira. Tekniske och snabbe Huruy Teame var också till sin fördel.

Nästa match blir även den tuff för SIS, Habo på bortaplan.