Bildextra: Segergläde efter fjärde raka för IFK

Fotboll Seriefavoriten Landskrona gjorde 1–0 tidigt i andra halvlek mot IFK Värnamo men på resultattavlan stod det efter matchens slut 1–4. I Landskrona är det toppen för IFK som tronar i toppen av division 1.

– Bästa laget vi mött och det är ett verkligt styrkebesked att vinna här nere i Landskrona, säger IFK-tränaren Jonas Thern.

IFK började strålande men efter 12–13 minuter tog hemmalaget över:
– Vi kom steget efter och fick jaga mycket, noterar Jonas Thern.

Landskrona hade ganska stort bollinnehav men IFK-försvaret var mycket stabilt.

• Ändring till andra
I halvtidsvilan ändrade IFK lite i taktiken men ändå gjorde Landskrona 1–0 efter hörna i 48.e minuten.
Lite oväntat fick IFK energi och i 55:e minuten kom inte alls oväntat en kvittering genom Benjamin Hajdari.
– Vi hade ett helt annat tempo och Landskrona hade tröttnat redan då, inflikar IFK-tränaren.

• Mål på mål
Det var kanske inte så att man väntade på 2–1 men det kom ändå i 77:e minuten genom Michael Kargbo. Samme man gjorde fyra minuter senare 3–1 och 4–1 kom på straffspark i minut 84 genom Johan Lassagård.

Den sensationell stora IFK-segern var ett faktum och man har fyra vinster av fyra möjliga och målskillnaden 8–1.

Det går att räkna upp nästan hela laget om man ska ge överbetyg till IFK men låt oss nöja oss med målskyttarna.

8 reaktioner på Bildextra: Segergläde efter fjärde raka för IFK

Bra jobbat av samtliga i laget, nu får vi hoppas att Thern inte ändrar någonting utan låter samma segertåg rulla vidare…..

Glädjen man ser när dom gör målen är fantastisk.
Man får tårar i ögonen.
Tycker det är högklass på målen som görs.

Fantastisk insats! 2:a halvlek var ett riktigt styrkebesked. Therns låååånga intervju efter matchen visade fin känsla för spelarnas närvaro och kapacitet. Tror att hårdsatsande Utsikten darrar redan nu😎

Vad skönt med vinst. Var ganska nöjd med 1-1 borta mot Landskrona som det stod länge. Men 4–1 för IFK är ju helt suveränt👍.

Härligt när IFK släppte handbromsen i andra halvlek! Verkar vara väldigt bra tränade! Längtar efter att få se dem på plats.

Vet inte vad reglerna säger. Men skönt att Landskronas taktik med att bara vattna deras offensiva planhalva i andra halvlek misslyckades

Kan inte annat än att säga, grymt bra jobbat.
Längtar tills man får komma ner på vallen och heja.