Bildextra: IFK Värnamo vann över Trollhättan

Fotboll IFK Värnamo kom tillbaka efter förlusten mot Motala och hemmavann över Trollhättan.

[14/14]

Det blev en tillställning där IFK inte behövde förta sig för att vinna med 2–0.

Det dröjde till minut 34 innan IFK kunde ta ledningen med Joel Stevens som målskytt. Nio minuter senare kom 2–0 och det bokfördes på Abdu Magashy även om det luktade självmål.

IFK hade 17–6 i avslut varav 7–4 på mål. Det måste ändå säga att IFK låg närmare 3–0 än gästerna en reducering.
Det kändes som att IFK hade god kontroll över hela matchen även om det var lite måltorka.

IFK-tränaren Jonas Thern var givetvis lättad över att IFK hittade tillbaka efter förlusten och fem insläppta mål senast mot Motala.
– Ja, jag är nöjd med stora delar av matchen även om det barett tag då vi inte spelade så bra, noterar han.

Trollhättan är ett tufft lag att möta men IFK var sammantaget numret större.

– Vi fick mer ytor i dag men skulle ha stängt matchen lite tidigare, inflikar Jonas Thern.

Edvin Becirovic var klart bäst hos IFK och AbduMagashy måste också få extra plus.