Bildextra: IFK U 21 vann över Öster

Fotboll IFK Värnamo U 21 träningsvann över Östers IF U 21 med 2–0 (1–0). Uppdaterat.

[18/18]

Christian Moses och Jesper Dickman svarade för IFK-målen i en bra match på Ljusseveka konstgräs. 1–0 kom i första spelminuten och 2–0 på straffspark i minut 52.

Noterbart är att IFK hade en provspelare i form av Danny Barrow, som var på Ljusseveka även i lördags men då spelade han för Oskarshamn. Han skötte sig bra i båda matcherna.

Hemmalaget var bättre i första halvlek medan spelet jämnade ut sig i den andra. Växjölaget var också lite bättre den sista kvarten.

– En bra insats från vår sida. Det är alltid kul att vinna och fint att hålla nollan, säger Kim Hellberg om säsongens tredje IFK match med nu målskillnaden 12–0. Det har varit två gånger 5–0 för A-laget och nu 2–0 för U 21.

I ett jämnt hemmalaget fanns det ändå en kille som stack ut, Victor Eriksson.

IFK hade med flera spelare från U 19 och de svarade för fullgoda insatser.

I morgon är det ny match och då för A-laget som tar emot Skövde. Då blir det närmast en helt ny laguppställning för IFK.

Text: Per Bunnstad