Bildextra: 1–1 för starkt IFK

Fotboll IFK Värnamo imponerade när man spelade 1–1 (1–1) mot Assyriska Turabin IK från Jönköping

[21/21]

IFK-tränaren Jonas Thern var mycket nöjd med spelet men inte riktigt med målskyttet:
– Två mål till borde vi ha gjort, noterar han.
Enda målet gjordes av Johan Lassagård och betydde ledning. Johan som inte varit helt på topp hittills visade i dag prov på stort fotbollskunnande.

Kvitteringen kom på en frispark och det var gästernas enda målchans värd namnet i första halvlek.

Andra halvlek fortsatte med bra spel och med ett IFK som dominerade även om Assyriska kom upp i lite bättre standard i slutet när IFK hade bytt och åter bytt. Jonas Thern lät 19 spelare få känna på konstgräset i dag.

Nye Abdussalam ”Abdi” Magashy imponerade på mitten. Han spelade senast för Kristianstad.

Abdulmannan ”Mannan” Khalil från Sundsvall är en provspelare som också gör bra ifrån sig i IFK-tröjan.

Foto : Anette Hedin och Tero Väisänen