Bilder och direkt: Värnamo förlorade mot Djurgården

Fotboll Trots ledning blev det förlust för IFK Värnamo på hemmaplan mot Djurgården. Matchen slutade 1 - 2. Senare under kvällen kommer intervjuer och uppföljningar.

[15/15]

90′ Domaren lägger till fem minuter

85′ Värnamo gör ännu ett dubbelbyte. Victor Larsson och Oscar Johansson ut och Marco Bustos och Frank Junior in

78′ Värnamo gör dubbelbyte. Albion Ademi och Hampus Näsström ut. Freddy Winsth och Ajdin Zeljkovic in

77′ MÅÅÅÅL!!! Djurgården tar ledningen på straffen

75′ Straff för Djurgården

Publiksiffran är 3 904

68′ MÅÅÅÅL!!! Djurgården får på ett skott utanför straffområdet som smiter in

65′ Djurgården på väg igenom, men Värnamo försvarar bra

64′ Värnamo byter. Albin Lohikangas ut och Viktor Berg in

61′ Chans för Djurgården efter hörna men bollen går utanför

57′ Värnamo börjar få lite mer av spelet

49′ Värnamospelare nerriven. Djurgårdaren varnas

47′ Djurgården börjar andra halvlek som den första och skapar en chans

Andra halvlek igång

Summerat över hela den första halvleken så var det Djurgården som förde spelet medan Värnamo försvarade bra. IFK stack dock upp stundtals ovh var inte ofarliga. På just ett sådant sätt kom Värnamos 1 – 0 till, efter att man rullat upp bollen på ett vackert sätt kom Gustav Engvall fri och placerade in bollen bakom Djurgårdens målvakt.

Paus

90+2′ Misstänkt straffsituation i Djurgårdens straffområde

90′ Domaren lägger till minst fyra minuter på den första halvleken

38′ Albin Lohikangas drar på sig en varning

34′ Djurgården framme i en farlighet som går till inkast. Strax efter får Värnamo ett friläge som vinkas av för offside

27′ Albion Ademi med en frispark som går utanför

26′ Djurgården igenom men blir avvinkad för offside

23′ Djurgårdsspelare ligger ner efter en närkamp. Tar sig mot foten

20′ Speluppehåll på grund av en skadad Värnamospelare. Det är Djurgården som har spelet, å andra sidan är Värnamo skickliga på att försvara sig

12′ Misstänkt hands i Värnamos straffområde, men domaren friar. Det är Djurgården som har ett visst tryck nu

11′ Djurgården med en farlighet som resulterar i hörna 10′ Djurgården svarar på målet genom att hålla bollen på Värnamos planhalva

6′ MÅÅÅL! Efter att man rullat upp bollen på ett vackert sätt kommer Gustav Engvall fri och placerar in bollen

4′ Värnamo får matchens första frispark

Två minuter har passerat och bollen har bara varit på Värnamos planhalva än så länge

Matchen är igång

En timme innan avspark kom laguppställningarna. IFK formerar sitt lag på följande vis.

15 reaktioner på Bilder och direkt: Värnamo förlorade mot Djurgården

Att gnälla på tränaren och enskilda spelare är inte särskilt konstruktivt! IFK Värnamo spelar i allsvenskan och har aldrig någonsin varit bättre än man är nu! Lite positiv kritik skadar inte! Se glaset som halvfullt! Jag har fullt förtroende för tränare och ledare i IFK! Nu tar vi nya tag mot Halmstad! Heja IFK!

Hej åskådaren, håller med dig fullständigt i dina analyser. Fotbollsgurun, pratar du om några andra matcher? Eller har du råkat hamna i Växjö?

Självutnämnda Fotbollsgurun; varför ska jag kommentera Öster som spelar i en helt annan division? Det är ju ett helt ointressant lag i sammanhanget inklusive deras patetiska klack. Alla som ödslar tid på att hata motståndare, IFKs klack i synnerhet, är helt fel ute, laget IFK vinner ingenting på det. Jag är säker på att Victor Larsson kan hantera kritik och inser att insaten var allt annat än godkänd. Min poäng var ju att Hellberg lät honom vara kvar på plan så länge att misstagen kom, en av flera felbedömningar av tränaren, vilket jag inte verkar vara ensam om att tycka.

Till dig HV. Thern hade alltid sin filosofi ”ska vi förlora så ska det inte vara på grund av konditionen”. Vi får väl lita på IFK:s sportchef som anser att truppen är tillräckligt bra för att hålla oss kvar i allsvenskan. Låt oss krossa HBK på lördag, även om de är bra på hemmaplan. Kom igen nu IFK … låt oss njuta av en seger i Halmstad.

Varför sattes inte IFK;s hjärta Winsth in tidigare i matchen istället för Viktor Larsson orsak till 2 mål bakåt, nej då sätter Kim in Berg. Kommentatorerna som kommenterat MFF och DIF tycker att IFK har dålig kondition i slutet av matcherna, det stämmer bra. Varför inte sätta in Bernardo i slutet då det gäller att trycka på i anfallet med lyror. Vad gör hela den ledarstaben som Kim handplockat runt sig, man ser inga taktiska förändringar under matchens gång. Det finns ingen erfarenhet i ledarstaben. Kim är besviken på resultatet, när det är han själv som lagt upp taktiken och tagit ut de spelare som spelade. Skärp dig innan det är för sent. Anskaffa ett par nya spelare med allsvensk klass på mitten och anfallet.

Jag anser att vi har betydligt större problem än att klacken hatar Öster. Håller med Åskådaren om att Djurgården vann rättvist. Vi var totalt ofarliga och sönderpressade. Inte bara Larsson som inte kom upp i nivå. Oskar och Näsström imponerade inte heller och borde ha bytts ut mycket tidigare, men med va?? Vår tunna trupp håller inte allsvensk klass så plånboken måste öppnas om ambitionen om fortsatt allsvenskt spel finns. Om vi kommer runt på kanterna så är det tomt med IFK-spelare framför mål. Engvall gör sitt jobb men spelare i övrigt iskalla. Jag tror att ingen i Värnamo kommun förstår sig på Hellbergs laguttagningar, spelidé och byten. Varför byta in Ajdin?

Hanen har ju klara problem med prioriteringar, det handlar ju inte om att hata motståndarna utan att älska sitt eget lag och visa det under matchen. IFK:s spelare peppas nog inte särskilt mycket av att den egna klacken hatar ett lag som inte ens spelar i samma liga. Hanen tror kanske att Oscar tar i lite extra för att klacken spyr galla över Öster? Jisses!

Läs East fronts hemsida så får du se att Östers supportrar har en väldigt negativ inställning till IFK Värnamo! Rivalitet

Undrar varför det inte hördes någon IFK-klack, inte ens ”hata Öster”. De satt väl hemma och tittade på AIK-Häcken!😎 Känns ju verkligen som att en ny fin riktigt dyr arena kommer att fyllas av entusiastiska IFK-fans!

Djurgården vinner rättvist, IFK gör en riktigt usel hemmamatch. Wenderson släpper aldrig bollen avsiktligt och orsakar flera fina möjligheter för DIF. Ett i 1:a halvleken ineffektivt DIF genomskådar till slut IFK som inte skapar någonting förutom målet, Ett skott på mål på hela matchen. Tjänstefel av Hellberg att inte byta ut Victor Larsson i halvlek, han var ju helt slut i början av 2:a och direkt inblandad i båda DIF-målen; bollrädd vid 0-1 och orsakar klumpig straff till 0-2 – ingen bra dag på jobbet och fick ändå spela i 85 minuter! Tror inte det blir många fler poäng med det här laget – ut och handla.

Wenderson får mycket beröm, men varför är jag då livrädd varje gång han får bollen?

IFK gör En bra första halvlek och leder rättvist med 1-0. I andra halvlek gör Djurgården 2 mål och vinner rättvist med 2-1.
Till åskådaren! Fotboll är en lagsport, man vinner som lag och man förlorar som lag. Man kritiserar inte en enskild spelare som du gör! Eftersom Öter verkar vara ditt lag! Kommentera Öster istället för att lägga din energi på negativa kommentarer rörande IFK! Låg nivå! Du hejar på ditt lag och motståndaren hejar på sitt men ni respekterar varandra!