Fotboll

Bernardo åter till IFK

Fotboll Mittbacken Bernardo Vilar återvänder till IFK Värnamo.

Bernardo. Arkivbild. Foto: Tero Hedin Väisänen

För bara ett par dagar sedan talade vi med IFK:s sportchef Enes Ahmetovic om en eventuell värvning av Bernardo men då var inget klart.

– Nu är han klar och är med och tränar redan i morgon torsdag, säger Enes.
24-årige Bernardo var förra säsongen en av de bästa spelarna i IFK men värvades mitt under säsongen av IFK Göteborg. Bernardo har dock fått svårt att ta en plats i IFK Göteborg.
– Han kommer att betyda mycket för oss både på och utanför plan.

Enes berättar att Bernardo är glad över att komma tillbaka till den klubb han var så framgångsrik i under 2020 och 2021.

Taggar

9 reaktioner på Bernardo åter till IFK

Bästa mittbacken från förra årets superettan är tillbaka och det gör mig så lycklig. Det har ju faktiskt inte funnits några alternativ till Victor och Robin, även om Hampus Näsström är tänkt som sådan.
Lohikangas har mycket fotboll i sig, men måste snabba upp sig rejält. Bästa passningsfoten har gått till Östersund, så en defensiv mittfältare behöver inhandlas och han måste ha allsvenskt tempo i kroppen.
Anfallet ser onekligen intressant ut och när Ajdin lärt sig Marcus och Oscars rörelseschema, så kommer målen att trilla in.
Sist, men absolut inte minst, är Rasheeds återkomst. Om Philip skulle gå sönder så måste det finnas en inhoppare med allsvensk rutin.
Känns som att Enes gjort ett bra jobb under fönstret så här långt.

Lohikangas tycker jag ser bra ut ,får han bara några träningar och matcher så blir det bra.

Ska bli kul att se Bernardo på Vallen. Angenämt ”problem” med tre duktiga mittbackar. Svårt att se någon av dem som ytterback. Men så skönt att bredda truppen om Robin eller Victor blir skadade/avstängda eller om AIK kallar hem Robin. Nu behövs det bara en förstärkning på mittfältet och kanske en anfallare till.

Riktigt goda nyheter, kommer att göra mycket nytta oavsett position. Håller med om att De Vries ersättare inte varit helt lyckad, men Lohikangas får väl se till att stäppa upp lite.

Grym värvning.
Han var ett monster till mittback innan han lämnade.
Ja, kanske den bästa mittbacken vi haft.
Han kommer att behövas och bidra enormt.
Vänsterbacken kommer att bli jättebra.
Han kommer ju från ettan och börjar med DIF och AIK
Vänta lite skall ni få se…
Ajdin blir en raket och gigant för oss.
Det ser riktigt bra ut nu.
Målvakten minns jag som en superkille och mycket bra målvakt.
Vad gott, nu lyfter vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *