Fotboll

Avslutningsmiss för Horda

Fotboll Horda stod inför en tuff utmaning när de mötte Angelstads IF och trots en stark kämpainsats förlorade de till slut med 2−3 i avslutningsmatchen i försäsongen. Uppdaterad.

− Idag hade vi en helt annan inställning jämfört med förra matchen. Vi var mycket mer påslagna och gjorde ändå en bra första halvlek, säger tränaren Johan Sandström.

− Angelstad kanske var snäppet bättre än oss. Vi hade en del målchanser under hela matchen, men sen var Angelstad vassare i slutet av andra halvlek och det var då dem kunde få in det avgörande målet. Men annars var det ganska jämnt under hela matchens gång.

Målen gjordes av Naween Akbari och Henry Powe Pau.

− Petter Gulldén, Sixten Carlsson, Naween Akbari och lagkaptenen Omar Shikh Shouk gör alla en riktigt bra match idag. De har rätt inställning under hela matchens gång och ger aldrig upp, så ett plus i kanten för dem.

− Vi ska nu inför seriepremiären försöka ha samma mentalitet och inställning som vi har haft under försäsongen och försöka göra allt i vår makt för att vinna de kommande matcherna, avslutar Sandström.

Nästa match som Horda spelar är när division 6 börjar. Deras första motstånd blir Hillerstorp och den matchen spelas på tisdag, den 23 april.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *