2–2 mellan IFK Dam U och WIK

Fotboll Två av de bästa lagen i division tre möttes i kväll på Ljusseveka konstgräs i Värnamo och det blev 2–2 (0–2) i mötet IFK Värnamo U - Waggeryds IK

– I första halvlek var vi inte alls på tårna, men i andra skapade vi mängder med chanser, säger Peter Karlsson i IFK.

Han fick se Julia Söderberg göra båda målen i minuterna 52 och 86 och en stormatch tillsammans med Olivia Lundstedt. Han rosar dock hela laget för den fina andra halvleken.

Även om IFK inte får gå upp i tvåan siktar man på att komma så högt upp som möjligt och är tvåa efter J-Södra.

WIK ligger trea och har en chans att få kvalspela men då krävs det en bra avslutning på serien.

– Jag tycker det blev ett rättvist resultat då vi hade en halvlek var, säger WIK-tränaren Bengt Carlsson.
Alva Lunnevad och målvakten Amanda Taus var briljanta i inte minst andra halvlek då IFK hade många målchanser förutom de två målen.
WIK-målen gjordes av Therese Edberg i minuterna elva och 43.

1 reaktion på 2–2 mellan IFK Dam U och WIK

Publikmatch och sjyst spel, häftig att se IFK:s ledare köra femmannaanfall sista 10 minuter. Eloge till WIK som hade en bra förstahalvlek och rutin från div två.