Boxning

Ungdomar boxades i internationell tävling

Boxning Efter sommaruppehållet är nu tävlingssäsongen i gång igen för Vaggeryds Boxningsklubb. I helgen avgjordes Sugar Ray's 8 i Skene, en tävling som låg inbakad i det internationella träningslägret Golden Girl tech och sparring camp med deltagare från bland annat Tyskland, England och Norge.

Pressbilder: Vaggeryds Boxningsklubb

Vaggeryd ställde upp med ungdomsboxarna Julia Karlsson Vidén, Marija Pesic och Siri Magnusson, samt diplomboxarna Sigrid Johansson och Alva Ehrlin.  [1/3]

  [2/3]

  [3/3]

Vaggeryd ställde upp med ungdomsboxarna Julia Karlsson Vidén, Marija Pesic och Siri Magnusson, samt diplomboxarna Sigrid Johansson och Alva Ehrlin.
Julia inledde i en hård och fartfylld match mot en tyska och vann med tydliga 3–0. Sigrid fortsatte i en jämn revanschkamp mot en tjej från Hisingen som hon slog senast på SM, men fick tyvärr se sig besegrad denna gång. Marija, som också mötte tyskt motstånd, dundrade i första ronden in tävlingens enda räkning och vann på RSC. Alva var näst på tur och tog med fin boxning hem segern mot en engelska. Siri avrundade det hela med att gå upp ett par viktklasser och vinna med 2-1 mot motstånd från Hisingen.
Nästa helg är det åter dags för landslagsläger för alla tre ungdomstjejerna, medans diplomboxarna har tävling i Halmstad.
Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *