Bordtennis

Fem medaljer när Värnamo skördade framgångar i pingis

Bordtennis Värnamo TK:s bordtennissektion tävlade i helgen i Jönköping och man gjorde det framgångsrikt.

Josua Pettersson, Josef Pettersson, Sergej Matic, Tina Karlsson, Nike Karlsson, Emil Rydberg, Adrian Lilja och Lucas Chen Luo. Foto: Privat

Värnamo TK  ställde i lördags upp med tio stycken ungdomar i en zontävling i bordtennis som arrangerades av KFUM Jönköping.

Det var cirka 140 spelare som deltog och de delades in i olika pooler, både tjejer och killar.

Värnamospelarna lyckades med stor framgång i hela laget att spela hem två guld och tre brons, vilket överraskade både spelare och ledare.

Det är så roligt att Värnamo är att räkna med i bordtennissammanhang framöver, efter ett mycket långt uppehåll. Tror det var närmare 20 år sen Värnamo bordtennisklubb var aktiva.

Värnamo Tennisklubbs bordtennissektion har ett trettiotal aktiva pingisspelare och intresset är stort, till och med kö, så det behövs fler ledare! Nu har vi varit i gång och tränat i cirka två år och är redo för fler tävlingar.

Text: Peter Jacobsson Värnamo TK.

Axel Brevebrink och Philip Westin. Foto: Privat

Om kommentarer

Du som kommenterar tänk på det här: Inga påhopp tolereras på politiker, andra personer, föreningar, myndigheter eller andra. Inga svordomar eller antydningar till detta tillåts, då tas kommentaren bort med automatik. Rasism är självklart inte tillåtet.
Vi vill gärna att ni använder ert riktiga namn eller har ett återkommande alias. Ibland tvingas vi ta bort kommentarsmöjligheten på grund av att våra regler inte följs.
Blir det ingen bättring så kommer vi att förändra möjligheten att kommentera.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *