Bandy

WIK höll nollan och vann

Bandy Det är inte så ofta man håller nollan i bandy men Waggeryds IK lyckades med det i kväll.

WIK tog ledningen 1.35 in på andra halvlek genom Alexander Josephsson med passningspoäng till målvakten Patrik Josephsson.

2–0 kom på straff 79.25 in på matchen genom Niklas Hedin.

Månsarp hade sedan en straff med den blev det inget mål på.

Målvakten Patrik Josephsson blev lite av matchvinnare: Stabil bakåt med bland annat straffräddning och därtill en framspelning till sin bror som gjorde 1–0.

– Månsarp var kanske något bättre försa halvlek men andra var vår. Skönt att få revansch på Månsarp efter förlusten i seriepremiären, säger spelande tränaren Rasmus Rudolfsson.

I dag var det det två försvarsstarka lag och WIK visade stor vilja i denna derbymatch.

Efter en lite trög start på säsongen är man plötsligt på väg att blanda sig i toppstriden.