Nyheter

Ytterligare ny bänk på gång

Nyheter Bänkarnas stads-projektet är på väg växa ytterligare.

I maj avtäcktes bänken ”Allting förändras men ingenting förgås”, skapad av konstnären Ellen Ehk Åkesson och donerad av Ljungbyparet Thomas och Inga-Lill Börgesson. Inom kort får bänken sällskap. Arkivbild

I maj månad avtäcktes den fjärde bänken i projektet Bänkarnas stad: ”Allting förändras men ingenting förgås”, skapad av konstnären Ellen Ehk Åkesson och donerad av Ljungbyparet Thomas och Inga-Lill Börgesson. Inom kort får bänken sällskap. Det står klart efter att kulturnämndens senaste sammanträde. 

Under mötet presenterade kulturförvaltningen en modell över bänken som en donator vill donera. Kulturnämnden beslutade att godkänna donationen samt gav kulturförvaltningen i uppdrag att teckna ett donationsavtal med donatorn.

Taggar

Dela


1 reaktion på Ytterligare ny bänk på gång

Det är trevligt med bänkarna men den sista bänken och den som Nivika skänkt står alldeles för långt från de vanliga gångstråken. Först förra veckan upptäckte jag dessa, har ej hittat dem tidigare trots att jag bott i stan hela mitt liv (drygt 70 år) och är ute och går varje dag lite överallt. Varför inte sätta några runt Prostsjön där jättemånga går dagligen?

Kommentarsfunktionen är stängd