Nyheter

VM-campen i full gång

Nyheter Få har undgått att se att Åbroparken bytt utseende de senaste dagarna. Nu är det bara en sak som gäller och det är VM.

När Sverige spelar på måndag lär det vara fullsatt i VM-campen  [1/6]

Mellan matcherna är det lugnt framför den stora skärmen.  [2/6]

Åbrobarken är tillfälligt ombyggd till en VM-camp  [3/6]

Två stora barer finns uppställda.  [4/6]

Storbilds-skärmen med tillhörande bra ljud lyfter fotbollsupplevelsen.  [5/6]

I väntan på nästa match.  [6/6]

Mängder av folk har valt att se på matcherna i parken. Inte minst för att inramningen blir betydligt häftigare när det är massor av folk.
Saken blir ju inte sämre av att det finns en del tilltugg och annat stämningshöjande tillgängligt i parken.
Dessutom är inträdet gratis.

– Det vill säga om man är  här senast 1,5 timme innan matchen. Sedan är det bara på Sveriges matcher vi ta inträde.. Men som sagt, kommer man tidigt så bli de matcherna gratis också, säger krögaren Björn Persson, som arbetat hårt med förberedelserna av VM-campen.

– Vi har haft ganska bra med folk.
– I går var det väldigt bra stämning här, berättar han.
Återstår att se om vädergudarna tillåter det att bli bra stämning i parken även på måndag, då Sverige kliver in i VM-turneringen. I värsta falls finns det gott om stora tält där det också visas VM-fotboll utan att publiken behöver bli blöta.

Taggar

Dela


7 reaktioner på VM-campen i full gång

Hur som helst så är det en stor besvikelse av arrangörerna på Sverigematcherna. I lördags kommer man dit laddad till max för att se matchen och ha en trevlig stund med familjen. 500kr per person (biljett) fick man betala för mat och de sämsta platserna på stället. Hur kan man sätta de som betalar mest längst bak? Man betalar ju få se matchen och äta god mat.
Hur kan man layoutmässigt sätta baren så att kön skymmer för alla som ska sitta och äta och titta på matchen? Maten var inte heller det som man förväntade sig, grillbuffé skulle det vara men det var bara kallskuren mat som inte var grillad, till råga på allt så tog maten slut en timme innan matchstart och att kalla det för buffé är en skam. Det handlar bara om att dra in pengar och inte leverera det som folk betalat för, riktigt riktigt pinsamt. För en familj på 4 personer hade man kunnat få det mycket bättre hemma med riktig god mat för de 2000:- som man lagt på de värdelösa biljetterna + all dricka som man betalat 600:- kr för.

Tänk om och gör rätt för den kommande matchen och de som betalat.

En som var tyvärr var där!

Varför tar Arrangör betalt inträde endast för Sverige matcher? De borde skämmas.

Det borde du begripa, allt handlar om ekonomi! Kul med en sån här satsning i Värnamo.

Jag begriper Alf att allt handlar om ekonomi, räcker det inte att man tjänar stora pengar på alkohol och mat. Parken tillhör almenhet. Du har inte svarat varför man inte vill tjäna pengar på de övriga matcher som Sverige är inte med.

Dregen jag jobbar inte gratis men man behöver inte göra skillnad på Sverige matcher och de övriga
matcher

Kommentarsfunktionen är stängd