Nyheter

Viss undervisning sker på plats

Nyheter Från och med måndag kommer viss undervisning ske på plats på Finnvedens gymnasium.

Regeringen har i dialog med Folkhälsomyndigheten justerat rekommendationerna avseende distans- och fjärrundervisning i gymnasieskolan. Justeringen innebär att undervisningen ska bedrivas som en kombination av distansundervisning och viss undervisning på plats i skolan, från och med den 25 januari.

Från och med måndag, 25 januari, kommer en årskurs i taget – från samtliga program på gymnasiet – att ha undervisning på plats, i skolan. De övriga två årskurserna bedriver distansundervisning.

De undantag som tidigare har gällt för samtliga introduktionsprogram, planerade prov, APL, praktiska moment och elevhälsans arbete ska fortgå som tidigare.

Detta beslut gäller till och med sportlovet, då nytt beslut kommer att fattas. Skolans elever och vårdnadshavare har fått information om kombinationen distansundervisning och undervisningen på plats i skolan samt hur den ska bedrivas.

Tidigare restriktioner inom barn- och utbildningsförvaltningen fortsätter gälla.

Källa: Pressmeddelande från Värnamo kommun

Taggar

Dela


1 reaktion på Viss undervisning sker på plats

Tusen de tack, kan man ju bara säga till skolan som låser in barn och ungdomar så, och heller inte tittar efter hur de mår.
Tja, det borde sättas ett uppdrag granskning på det.
Den ena skolan efter den andra vekar ju fallera.
Hur är det stämt i broarna av att barn och ungdomar ska ha en trygg uppväxt, vem kontrollerar det?
Alla i fattande beslut ska ha barnen i fokus, vem tänker på det när arvoden kommer och trillar ut i samma stund? Den med mest och flest arvoden vinner.
Tja, inga vuxna verkar bry sig om barnens rätt. Det var väl milt uttryckt.
Så ni vuxna och i omgivningen, gör om gör rätt: Värna om barn och ungdomar innan de blir inlåsta på livstid. Det hjälper både kommun och stadsdel till med annars.
Och ingen levande människa kan se om de ens lever, eller det lyfts bidrag för det.
För i kommunens arvoden och i deras hyllparameter av diverse bestämmelser som göms i hyllan, finns plötsligt inga ärenden alls och de i kommunen i samma andetag kan GÖRA sig ANSVARSFRIA.

Lustigt, stört kul…

MEN inte för dem som de drabbar- BARNET/BARNEN.

Men det ÄR det ingen som BRYR sig om.

Kommentarsfunktionen är stängd