Nyheter

Vinnarna av dansbandsbiljetterna utsedda

Nyheter Nu är det klart med vilka som vunnit inträdesbiljetter till dansbandskvällen på Gummifabriken den 21 april.

Värnamo.Nu och Kulturnämnden har lottat ut tio vinnare som får två inträdesbiljetter var till dansbandskvällen på Gummifabriken.

Värnamo.Nu skrev för en vecka sedan att vi tillsammans med Kulturnämnden kommer att lotta ut fem vinnare som vinner två inträdesbiljetter per person. Det stora intresset för utlottningen har gjort att kulturchefen Lars Alkner tagit på sig spenderbyxorna och dubblat antal biljett.
– Därför vill jag att vi delar  ut 10 vinnare som får två biljetter vardera till dansbandskvällen, berättar Alkner.

Vinnarna kommer under kvällen att få dansa till bandet Banditerna, som framförallt kommer att spela dansbandsmusik under kvällen. Höjdpunkten blir när de spelar fyra specialkomponerade dansbandslåtar, med texter skrivna av lokala författare.
Texterna är skrivna av Johanna Thydell, Magnus Utvik, Hanna Hallgren och Katarina von Bredow.
I samband med dansbandskvällen kommer också en skiva med de fyra låtarna att släppas. Cd-skivan är dessutom producerad av Peter Nord från Forsheda.

Det är Banditerna som spelar musiken på skivan. Bandet kommer att få en hektisk lördag. Först kommer de att spela för omsorgen. Det blir en eftermiddag med dansbandsmusik som  redan lockat över 100 deltagare. På kvällen blir det mera dansbandsmusik, då för allmänheten. De som känner till Banditerna vet vilket tryck de har när de spelar sin vanliga musik – välkända covers. Prov på detta gavs bland annat med förra upplagan av Värnamodagarna, där bandet gjorde stor succé.
Nu kommer dansbandspubliken också få ta del av deras vanliga musik.  Som avslutning framåt nattkröken kommer nämligen Banditerna att spela mer än en timmes musik med välkända covers.

De som vunnit två inträdesbiljetter var är följande:
Lotte Kårhammer, Camilla Kleman, Nazanin Shafahee, Marie Terneblom, Norbert Ståbis, Håkan Johansson, Robert Tominc  Eva Suddegaard, Zeinab Hossein samt Tommy Klingberg.
Vinnarna kan hämta ut sina biljetter i kassan i samband med dansen.

Taggar

Dela


1 reaktion på Vinnarna av dansbandsbiljetterna utsedda

Trodde först det var skägg-föreningen som haft årsmöte när jag såg bilden!

Kommentarsfunktionen är stängd