Nyheter

Vinn biljetter till danskvällen på Gummifabriken

Nyheter Vill du vinna 2 biljetter till dansbandsfesten på Gummifabriken den 21 april? Då har du chansen nu.

Vinn inträdesbiljetter till dansfesten på Gummifabrikenden 21 april och lyssna till när Banditerna spelar dansbandsmusik.

Värnamo.Nu lottar nämligen i samarbete med kulturförvaltningen ut vinster till fem personer som vinner två inträdesbiljetter vardera.

Hur gör man då? Ja, svaret är enkelt, gå in på Värnamo. Nu:s hemsida på Facebook, gillar och delar denna artikel där så är du automatisk med i tävlingen.

Gör det senast torsdagen den 19 april så meddelar vi vinnarna av biljetterna på fredagen.

Om någon, mot förmodan missade tidningens reportage om danskvällen så kan nämnas att det under kvällen kommer att presenteras fyra nyskrivna dansbandslåtar, där fyra författare med lokal anknytning har skrivit texterna. Det är Johanna Thydell, Magnus Utvik, Hanna Hallgren och Katarina von Bredow som skrivit texterna.

Under lördagen släpps också en cd-skiva med de nya låtarna. Musiken är producerad av ett riktigt proffs, nämligen Peter Nord från Forsheda. I sitt CV har han över 150 egna låtar som han skrivit och 2 miljoner sålda skivor.

Musiken kommer att framföras av coverbandet Banditerna. De har dagen till ära införskaffat nya kavajer och utlovar en afton med massor av dansbandsmusik. Dessutom kommer de att avsluta musikfesten med över en timme av deras vanliga musik. Det vill säga, de spelar välkända covers från andra band. De som minns Värnamodagarna kanske kommer i håg vilket tryck de hade i tältet när de spelade.

Musiken släpps på lördag, men redan nu går det att hitta låtarna på Spotify. Lyssna och njut.
Klicka på följande: länk,

Taggar

Dela


2 reaktioner på Vinn biljetter till danskvällen på Gummifabriken

Kommentarsfunktionen är stängd