Nyheter

Ville affischera om gratisevenemang – blev utslängd

Nyheter Det blev nobben och sedan utslängd när folk från Folkets Park ville affischera och ett gratisevenemang i Rydaholms Folkets Park.

Folkets Park fick inte affischera vid Infopointen på Rydaholms Värrdshus. I stället blev de utslängda.

Värnamo kommun ersatte Turistbyrån med så kallade Infopoints. Det är platser där turister och andra besökande ska få ungefär samma information som tidigare förmedlades av turistbyrån.

En perfekt plats att marknadsföra lokala arrangemang, tyckte Folkets Park. Inför torsdagens gratisföreställning med Cirkus Cirkör i Rydaholms Folkets Park tänkte man sätta upp några affischer vid infopointen inne på Rydaholms Värdshus.
Men det gick inte riktigt  som Folkets Parks personal hoppats på.
– Vi blev nekade att sätta upp affischen.
– Det slutade med att vi blev utslängda från värdshuset, säger Lennart Stockhaus som är ordförande för Folkets Parkstiftelsen i Värnamo.

Han tycker det är märkligt att man inte får marknadsföra lokala arrangemang på de lokala infopointerna. När det dessutom som i det här fallet handlar om en gratisföreställning.
Värnamo Näringslivsbolag, VNAB ansvarar för infopointsen i kommunen.
Dess vd Ulf Annvik menar att det inte borde vara något problem att affischera om lokala evenemang.
– All information till besökare om vad de kan hitta på under sitt besök borde ju finnas tillgängligt vid en infopoints.
– Jag tror att det kan handla om något missförstånd, jag ska försöka ordna detta, säger Ulf Annvik.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Ville affischera om gratisevenemang – blev utslängd

Ulf Annvik: Du kanske borde tänka dig för innan du försöker ”ordna detta”. Vi har ett bra värdshus som vi inte vill ha sådana otrevliga besökare till. Lär istället ut lite vett och etikett till den aktuella rörelsen.

En affisch ställer till det och många blir inblandade. Känns som en sandlåda kunde vara utanför för att lösa ett sånt allvarligt problem. Vett och etikett behöver ni nog båda för det känns som ni saknar det ni som inte klarar och lösa ett litet och rätt oviktigt problem.

Ni handlade helt rätt. Det är matgästerna som skall trivas i fortsättningen också och då vill vi inte ha igenklistrade fönster. Damen som kom visade ju genom sitt uppträdande att det arrangemanget inte är värt ett besök.

Mycket otrevlig händelse vi har varit med om idag, denna damen kommer in och kräver att sätta upp en affisch på våra fönster, blir sedan mycket otrevlig och upplevs hotfull i matsalen som va full av matgäster, vi beslutar därför att avvisa henne från platsen då våra matgäster skall kunna fortsätta med sin måltid i lugn och ro..
Vi har aldrig nekat någon att sätta upp affischer hos oss då alla har kommit in och frågat oss innan på en civiliserat sätt. Mycket tråkig händelse och vi ber om ursäkt till de gäster vi hade här vid tillfället för den obehagliga händelse.
Med vänliga hälsningar
Emma och Wolfgang på rydaholms värdshus

Kommentarsfunktionen är stängd