Nyheter

Vill bygga ut kök och matsal 

Nyheter Kommunens gata/parkavdelning är trångbodd. Nu föreslår fastighetsavdelningen en utbyggnad av kök och matsal.

Fastighetsavdelningen vill bygga ut gata/parkavdelningens kök och matsalsutrymmen. Ritning: Värnamo kommun

Tekniska förvaltningens gata/parkavdelning är i sin administrativa byggnad trångbodda. Bland annat så är personalkök och matsal för små. 

”Alla kan inte äta samtidigt och de har inte plats för större samlingar. Chefer och annan administrativ personal äter inte gemensamt med övrig personal. Behovet av gemensamt kök och matsal är stort”, skriver fastighetsavdelningen och föreslår att befintlig byggnad byggs ut med cirka 60 kvadratmeter för att tillgodose befintliga och framtida behov. Medel för detta finns anslagna i 2022 års investeringsbudget med 1 miljon kronor samt 4 miljoner kronor under 2023, totalt 5 miljoner kronor. 

Tekniska förvaltningen har föreslagit att kommunfullmäktige ger tekniska utskottet startbeslut för investeringen samt att anvisa 1 miljon kronor ur årets investeringsbudget till projektet Matsal personalutrymme gata/park, projektnummer 231080. Tekniska utskottet ställde sig på sitt senaste sammanträde bakom förvaltningens förslag.  

Taggar

Dela


4 reaktioner på Vill bygga ut kök och matsal 

För min del tycker jag att alla på arbetsplatsen ska kunna äta tillsammans. Chef som knegare.
På mitt jobb är det alltid god stämning och högt i takt när det diskuteras på lunchen. Och ibland kommer det nån fräckis från både chefer och arbetare.

Detta tjat att alla pengar ska gå till omsorg. Det finns fler verksamheter som ska fungera…

Om man över huvud taget hinner att ta sin lunch hade jag gjort glädjetjut. Det känns som en otrolig lyx att ens kunna ta ut sin lunch. Ni som har möjlighet till det kan säkert hitta utrymme. Finns det hjärterum finns det stjärterum. Men vad synd om er att inte kunna äta tillsammans med chefen. Jösses säger jag bara…….

Schemalägg raster så alla får plats i befintliga lokaler och som resultat ökad tillgänglighet.
Undvik extrakostnader.Pengarna kan behövas i omsorgen.

Kommentarsfunktionen är stängd