Nyheter

Värnamoprofilens ”Terese” får egen tv-serie

Nyheter Kristallennominerade "Terese" får en helt egen serie på SVT. I november börjar inspelningarna av åtta episoder för Hampus Nessvolds megapopulära karaktär "Terese", vilken vi tidigare sett som kassörskan i humorserien "Trevlig helg". Serien planeras att sändas under 2023.

Värnamoprofilen Hampus Nessvolds karaktär "Terese" får en egen tv-serie. Pressbild

Ingen kan ha undgått ”Terese” i kassan där hon gång efter annan bjöd på missförstånd och ofta förolämpade sina kunder eller medarbetare, men alltid med glimten i ögat. Hon har gästat Allsång på Skansen, firat Tomas Ledin inför en fullsatt Avicii Arena och klippen med henne har blivit virala gång på gång. Dessutom nominerades hon till Årets TV-personlighet av det fina TV-priset Kristallen.
Nu är det klart att ”Terese” får en helt egen serie på SVT med åtta episoder á 19 minuter. Serien är en arbetsplatskomedi om livet i en helt vanlig matbutik, där de anställdas goda vilja – men olika vilja – gör varje arbetsdag till en utmaning. Missförstånd, olyckor och problem är ständigt närvarande och det är upp till personalen att lösa allt detta på bästa sätt. Med karaktären ”Terese” i kassan, från humorserien Trevlig helg, i centrum.
Taggar

Dela