Nyheter

Värnamobolag blir del av koncern

Nyheter I ett pressmeddelande meddelar Norrvidinge Group AB att de har köpt Lastbilscentralen Värnamo Ljungby AB. – Det känns väldigt stimulerande och spännande, säger Värnamoföretagets vd Jonas Sandahl.

Norrvidinge Group AB köper Lastbilscentralen Värnamo Ljungby. Pressbild: Norrvidinge Group AB

Lastbilscentralen Värnamo Ljungby är verksamt inom transport, maskintjänster och schaktarbeten. Räkenskapsåret 2022 omsatte Lastbilscentralen Värnamo Ljungby cirka 100 miljoner kronor. Genom förvärvet stärker Norrvidinge Group sin position som den ledande aktören inom anläggningslogistik i södra Sverige.

– Vi är väldigt glada över möjligheten att förvärva Lastbilscentralen Värnamo Ljungby och på så sätt stärka vår närvaro och fortsätta utvecklas och växa inom vårt affärsområde Småland, säger David Rhudin, vd på Norrvidinge Group AB.

– Att bli en del av Norrvidinge är ett led i en långsiktigt hållbar affär och känns väldigt stimulerande och spännande. Jag är övertygad om att vi kommer att utveckla den lokala marknaden i Värnamo Ljungby inom Norrvidinge, säger Jonas Sandahl, vd för Lastbilscentralen Värnamo Ljungby.

Taggar

Dela