Nyheter

Värnamobo vann en miljon

Nyheter Efter Lottos onsdagsdragning kunde ytterligare en miljonär adderas till statistiken. Under dragningen lyckades nämligen en spelare från Värnamo pricka in sju rätt på Lotto 1 vilket resulterade i en vinst på en miljon kronor.

Onsdagskvällens vinst är den andra miljonvinsten, vilket är vinster på en miljon kronor och uppåt, på Lotto som gått ut till spelare från Jönköpings län under 2022.

– Lottomiljoner fortsätter att spridas över landet. Hittills i augusti månad har det delats ut över 15 miljoner kronor i miljonvinster på Lotto, säger Daniel Arnkvist, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

För Svenska Spel Turs vinnarkommunikatör väntar en alldeles speciell arbetsuppgift. Att få ringa upp och gratulera den nyblivna miljonären.

– Att ringa upp en person som inte vet att den vunnit kan vara det bästa med mitt jobb. Det ska bli extra spännande att höra om personen spelar ensam eller om vinsten ska delas, säger Daniel Arnkvist.

Spelet lades på nätet.

Rätt rad Lotto 1, 24 augusti 2022: 2 – 5 – 10 – 11 – 26 – 32 – 34

Det här är Lotto:

  • Lotto är spelet där det gäller att pricka sju av 35 nummer.
  • Är du ensam med sju rätt är du garanterad minst en miljon kronor i vinst.
  • Vid varje dragning dras även fyra så kallade tilläggsnummer, har du sex av vinstnumren och ett tilläggsnummer vinner du i vinstgruppen 6 rätt + tillägg.
  • Varje dragning har två omgångar, Lotto 1 och Lotto 2. Du kan välja att delta i båda eller endast Lotto 1.

Arkivbild

Taggar

Dela