Nyheter

Värnamo volleyboll får 100 000 kronor

Nyheter Föreningen har ansökt om kommunala pengar och kommunstyrelsens ordförande har beslutat

Arkivfoto

Kommunledningsförvaltningen tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Hans-Göran Johansson (C) lämnar ett positivt besked till sponsringsavtalet.

Enligt avtalet mellan Värnamo kommun och Värnamo Volleybollallians stöttar kommunen med 100 000 kronor till föreningen. Finansieringen sker ur kommunstyrelsens anslag för oförutsedda behov.

Avtalet gäller detta och nästa år men kan ensidigt från kommunens sida avbrytas om föreningen får negativ publicitet som motverkar syftet med sponsringen.

Kommunens sponsringsavtal syftar till att stötta föreningen med att etablera sig i högsta serien, elitserien, för seniordamer och skapa förutsättningar för att över tid nå topprestationer i densamma. Avtalet skapar goda förutsättningar för en ekonomisk stabil förening.

I avtalet finns också att Volleybollalliansen ska profilera Värnamo som en kommun som satsar på god folkhälsa, aktiv fritid, jämlik idrott, socialt engagemang och entreprenörsskap i olika former.

 

Taggar

2 reaktioner på Värnamo volleyboll får 100 000 kronor

Jag hade förväntat mig mer i sponsring från Värnamo Kommun. Det är ju elitidrott, det enda vi har i Värnamo när det gäller lagidrott.

Kommentarsfunktionen är stängd