Nyheter

Värnamo Södra gratulerar

Nyheter IFK Värnamo:s plats i allsvenskan glädjer Värnamo Södra

När IFK Värnamo tar klivet upp i allsvenskan innebär det ett uppsving för fotbollen i hela kommunen. Det är Jan Löfvings, ordförande i Värnamo Södra, åsikt.

– Det är en fantastisk framgång för IFK Värnamo som vi tror kan spilla över även på oss, säger Jan. Det är en seger för den svenska idrottsrörelsen, det handlar om en hel förenings verksamhet från spelare, tränare, sportchef, styrelse och alla andra ideella krafter som bygger organisationen.

Jan Löfving skickar ett stort grattis till IFK Värnamo och tror att det på sikt kommer att öppna för bättre möjligheter för andra klubbar i kommunen att bygga för framtiden med flera gräsytor och goda faciliteter.

– Vi är glada och stolta över det samarbete som vi har med IFK, menar Jan Löfving. Vi kommer inte att nå samma nivå som IFK Värnamo men vi kan bidra till elitfotbollen i Värnamo genom vår fantastiska ungdomsverksamhet som levererar talanger till kommunen stolthet. Som ordförande för Värnamo Södra kommer jag att vara oerhört stolt om någon av våra talanger blir elitspelare och stärker fotbollen i vår kommun. Vi kommer aldrig att stoppa någon som efter hård träning och med talang som vill testa sin förmåga högre upp i seriesystemen.

Taggar

2 reaktioner på Värnamo Södra gratulerar

Kommentarsfunktionen är stängd