Nyheter

Våra beslutsfattare – ingenting annat än hycklare! 

Nyheter Mitt i coronapandemin med en mängd förmaningar från såväl regeringen som folkhälsomyndigheten så sker följande. Läs Johnny Hornbrinks (SD) debattartikel här

Arkivfoto

Justitieminister Morgan Johansson avslöjas att ha besökt ett köpcentrat i Lund i mellandagarna, något som Stefan Löfven och Morgans egna regeringen bestämt har avrått oss från. Vi uppmanades även att ställa in julresandet, visst bra så!

Men med tanke på att vi uppmanats att inte resa så bröt Malmöbon Morgan även mot denna förmaning då köpcentret han besökte låg i Lund.

Och på tal om att inte resa så avslöjade kvällspressen nyligen att finansminister Magdalena Andersson (S) besökt en fjällanläggning strax före jul och hyrt skidor där.

En annan som bevisligen inte förstått dessa förmaningar är socialminister Lena Hallengren som två dagar före jul ska ha setts julhandla i Kalmar, detta enligt lokaltidningen Dagens Vimmerby. Vidare cirkulerar det även uppgifter på sociala medier att Hallengren ska ha setts på mellandagsrean i Kalmar. Regeringskansliet bekräftar att socialministern ska varit på shoppingresa men har inga kommentarer om huruvida detta med rådande restriktioner var lämpligt eller ej.

Vidare bröt MSB, myndigheten för samhällsskydd och beredskap, egen chef Dan Eliasson mot uppmaningen att inte ge sig ut och resa då han nyligen besökte Kanarieöarna.

Som om det inte var nog med detta så ska även självaste Stefan Löfven enligt Expressen ha besökt ett köpcentra i centrala Stockholm, och detta ett flertal gånger inför jul.

Men det slutar inte här!

Även folkhälsomyndighetens egen och till skyarna höjda Anders Tegnell valde att fira jul på bortaplan samt har även tidigare synts på restaurang, detta trots att folkhälsomyndigheten själva uppmanat vanligt folk till att undvika denna miljö och hålla sig till hämtmat.

Extra komiskt blir detta då Morgan Johansson i november uttalade följande: ”Säger man en sak till väljarna men gör en helt annan sak så kallas det hyckleri”.

Frågan på det blir därför:

– Vilka är Sveriges största hycklare?

Rent tragikomiskt blir ju ovanstående om man betänker det faktum att såväl regeringen som folkhälsomyndigheten och MSB har skyllt de höga dödssiffrorna i corona på allt från regionerna till äldreboendena och det svenska folkets bristande ansvarstagande, för själva har ju regeringen och nämnda myndigheter inte gjort några fel!

Man undrar därför:

– Har man gjort, och gör man över huvud taget någonting rätt? 

Johnny Hornbrink
(SD) Värnamo

17 reaktioner på Våra beslutsfattare – ingenting annat än hycklare! 

Det kan vara så Johhny ”Hater” Hornbrink att personen som undertecknar med signatur gör detta av anledningen att han skriver en kommentar till en person som är emot demokratiska principer och företräder hat och våld som problemlösning.
Vi minns väl alla hur dina partivänner tog till järnrör när de inte kunde lösa situationen med en vänlig debatt.
Johhny det är bara sorgesamt att du med ditt hat och missnöje sitter i kommunfullmäktige.
Kom med något konstruktivt i debatten istället. Ditt missnöje och hat kommer aldrig att driva samhällsutvecklingen framåt.
Kanske skulle du avlägga ett nyårslöfte?

”Stolpskott” är bara förnamnet på dem politiker som nu företräder det svenska folket!
Mer behöver inte sägas!

Utlys nyval omedelbart. Detta vore bästa möjliga starten på 2021, (S) handlingar i en pågående pandemi är förskräckligt för svensk demokrati…….

Svar till ”Bosse byggare”
Rörande nyval så är ju invandraren och nationalekonomen Tino Sanandajis kommentar kring just detta smått komisk.
Ett flertal gånger har han på twitter skrivit att ett nyval inte kostar mer än vad den svenska invandringspolitiken kostar under tolv timmar!

Jag försvarar inte deras handlingar men det som gör mig orolig är att denne person som har undertecknat insändaren sitter i kommunstyrelsen Värnamo kommun och inte över huvud taget har någon vision om framtiden utan bara gnäller.
Lämna din plats till någon annan som ser framåt och vill uträtta något för vår kommun.
GOTT NYTT ÅR

Av säkerhetsskäl kommenterar vi aldrig var vår generaldirektör befinner sig, meddelade MSB rörande Dan Eliassons resa till Kanarieöarna!
Säkerhet är ju alltid bra men i just det här fallet kan man ju undra hur troligt det är att en tidsresenär ska resa tillbaka och strypa honom med hans egna slips?

Tveksamt Johnny Boy,

Kan hålla med om att dessa brott mot gällande försiktighetsåtgärder i dessa coronatider försämrar förtroendet för makthavarna.
Tyvärr är det väl så Johhny Boy, att det blir svårt för dig som företrädare av Sveriges genom tiderna mest skandalomsusade parti att uppfattas som seriös.
De skandaler, våldsuppmaningar, rasism och hat som SD står för överträffar allt annat inom Svensk politik. Ska man gnälla över politisk korrekthet så är det en god idé att man själv har rent mjöl i påsen innan man börjar raljera. Som läsare är det svårt att uppfatta dina insändare som seriösa. Ditt hat och missnöje mot arbetarrörelsen och det rashat som du och SD företräder lyser igenom i varje insändare du skriver. Jag tror inte det är speciellt upplyftande för din personliga karisma.

Mats Dolmesund förefaller bara vara ytterligare en person som inte kan se invandringspolitiken som just en politik som det står alla fritt att kritisera!
Det märkliga är att den som ifrågasätter vår extrema invandringspolitik per automatik i princip alltid ses som rasist!
Om detta vore logiskt så borde alla som ifrågasätter skolpolitiken och sjukvårdspolitiken ses som lärare och elevfientliga samt läkare och patientfientliga!
Eftersom det senare inte är fallet så borde ordet ”invandrarfientlig” samt ”rasist” inte få användas i debatten kring vår rent ut sagt vanvettiga invandringspolitik!
Märk väl att ni inte reagerar på samma vis på uttrycket ”Vår rent ut sagt vanvettiga sjukvårdspolitik”!
Det blir med andra ord alltid känsligare och mer ömmande när man talar om utlänningar / invandrare än sjuka och vårdberoende personer!
Varför är det då så?
Jo för att vi har blivit uppfostrade till att alltid se kritik mot invandringspolitiken som rasism, allt annat än generös invandring är liktydigt med rasism och främlingsfientlighet!
Hur många gånger har man hört orden ”pensionärsfientlig”, ”läkarfientlig” och patientfientlig” med mera?

Ord som ”rasist”, ”nazist”, ”invandrarfientlig” eller för den skull ”klimatförnekare” hör inte hemma i ett moget demokratiskt samtal! Grundbulten i en demokrati är att man fritt ska kunna utbyta åsikter och resonemang! Sverige har sedan många år tillbaka tillämpat världens kanske mest generösa migrationspolitik. Detta börjar nu ifrågasättas av fler än bara SD! Kritiker menar att något slags tak för hur många vi kan hjälpa måste införas. Faktum är att många som kommit hit inte lyckas hitta en egen försörjning, vilket ökar utanförskapet!
Våra grannländer har en betydligt mer återhållsam migrationspolitik! Är dessa länder ”rasistiska” på grund av detta?

Svar till Jimpa!
Är det Jimmie Åkesson eller Löfven och ovanstående personer som styr och företräder dig och mig?
Visst Jimmie uppträdde förkyld i riksdagen men efter test så hade han inte corona, men märk väl att det inte var han som gick ut med dem förmaningar som vår styrande elit gått ut med och nu själva har brutit mot!
Vidare fick Ebba Busch skit för att hon gick på en fest i Stockholm när den så kallade smittspridningen var låg, och vem gapade då mest om detta?
Jo, allas vår Morgan Johansson (S) som efter detta själv inte gjort ett rätt, utan själv gav sig ut i ett Skåne med en för stunden extrem smittspridning för att julhandla, och detta i en annan kommun trots regeringens egna avrådan från onödigt resande!
Gå gärna in på ”uustitiedepartementets” egna hemsida och läs justitieminister Morgan Johanssons egna förmaningsord om att visa ansvar och hänsyn i dessa coronatider!
Det vill säga om han nu inte har raderat dem.
Med tanke på din egen kommentar så är det inte svårt att förstå varför Sverige av i dag ser ut som det gör!
Inte ens när du har facit i hand och korrekt fakta framför ögonen så klarar du att ta till dig detta!
Man undrar stilla: Exakt vad är det du inte begriper?
I princip alla medier kritiserar nu regeringens och övriga ”coronainblandade” myndigheters företrädare medan du väljer att kritisera Jimmie Åkesson.

De lär av varandra. Blir det måntro 30 månadslöner även denna gång i belöning. Så som Hyltes kommundirektör Per Borg fick på totalt 2 379 000 kronor för sin Thailandsresa ? Men jag gissar avslöjandet kostar skattebetalarna minst 8-10 miljoner denna gång nu när det inte handlar om någon lågavlönad chef som svälter sig fram på bara 80 tusen i månaden.

Haha! Det gäller ju i högsta grad din partiledare Jimmie! Snacka om att kasta sten i glashus, du gör ju bara bort dig! 😄

Varför kallar du dig för Jimpa?
Använd ditt egna namn så att det inte råder någon tvekan om vem som inte förstått eller förstår någonting!
Eller är det möjligen så att du personligen inte vågar stå för dina egna irrläror?

Detta är en etablerad kultur inom socialdemokratin. Idag är det väl ingen som direkt höjer ögonbrynen när en sosse trampar i klaveret! Vi minns redan på 70-talet när transportbasen Hasse Ericsson uppmanade folk att inte resa till Spanien på grund av diktaturen där! Kort därefter sågs han själv liggandes i en solstol på Kanarieöarna med lite uppfriskande dryck! Göran Perssons regering tog cirka 258 miljarder kronor ur pensionsfonderna för att rädda bankerna! Inga återbetalningskrav ställdes så vitt jag vet. Efter detta har bankerna delat ut mer pengar än någonsin till sina ägare!
Sossen Björn Rosengren uppmanade svenskarna att köpa Telia-aktier runt millennieskiftet! En katastrofal affär för många!
En massa skatter och pålagor införs och höjs ständigt, vilket slår hårdast mot dem med lägst inkomster! Hånet mot den egna väljarkåren pågår ständigt! Det som förfärar mig mest är att det fortfarande finns folk som röstar på detta parti!

Svar till Rustan Essebo.
Kan bara instämma i och till allt.
Problemet är bara att S-väljarna har fått sin övertygelse med modersmjölken, S stod på 30–40-talet.
Man tyr sig till Libanon och stödjer terrorregimen med hundratals miljoner kronor samtidigt som man vänder ryggen åt Israel, vilket är det enda demokratiska landet i denna del av världen.
Kristna värderingar och det som vi ser som typiskt svenskt passar helt enkelt inte in i dagens Socialdemokrati, allt som kännetecknar Sverige ses som något negativt.

Undrar varför det är så tyst från övriga partiledare i Stockholm?
Det borde ju vara som en straff utan målvakt.

Den första som yttrar sig dyker antagligen upp på foto i pressen i exakt samma ärende,

Politiker, MSB och folkmyndigheten har ju själva uppmanat vanligt folk.

Själva kan de knappt minnas från sammanträdes rummen vad eller när det har beslutats.

Dessa beslut verkar ju bara gälla vanligt folk.

Därmed har de givit sig själva mandat att vara ovanligt folk utan samvetsetikett.

Inte undra på att Covid-19 virus far än hit och dit.
För inte kan väl politik och myndigheter göra fel, de tillhör ju den ovanliga arten.

Jisses. Denna korruption som sker, vart ska vanligt folk ta vägen.

Kommentarsfunktionen är stängd