Nyheter

Välkomnar till ny mötesplats

Nyheter Bredaryd blir en second hand-butik rikare.

Stephen Mildéus, Tina Vestlund, Monica Gustafsson, Stig Gustafsson, Cecilia Karlsson och Eva Anvegård välkomnar nyfikna besökare till församlingen Klippans second hand-butik i Bredaryd.  [1/7]

Det pågår en febril aktivitet i lokalerna inför premiären.  [2/7]

Heminredning samsas med lampor och leksaker i ett av rummen.  [3/7]

Leksakerna har fått en egen hörna.  [4/7]

Från lampor till köksutrustning och finporslin. För den köpsugne går det att göra fynd!  [5/7]

Tina Vestlund slår slag i saken. Hon ser fram emot den stundande öppningen.  [6/7]

Det råder en febril aktivitet in i det sista inför den stundande premiären.  [7/7]

Det råder febril aktivitet i lokalerna på Albanovägen. Skyltar hängs på plats och saker prismärks. Om några dagar inviger församlingen Klippan en second hand-butik i centrala Bredaryd.

– Vi har arrangerat ett par loppisar tidigare men vi har känt ett tag att det vi är redo för något större. Dessvärre kom pandemin emellan men nu efteråt i kombination med de här lokalerna kände vi att det var dags att köra nu. Vi säljer det mesta i butiken förutom kläder och möbler, säger Eva Anvegård. 

Allt överskott från butiken går till församlingens hjälparbete i Centralafrikanska republiken, Indien, Belarus och Ukraina. Eva Anvegård ser fram emot den stundande premiären.

– Det känns jättebra. Den stora klädbytardagen äger rum uppe i bygdegården samtidigt, så vi hoppas att vi drar folk tillsammans hit. Vi kommer att ha öppet varje lördag framöver och på torsdagkvällarna finns möjlighet att lämna in saker, säger hon.

Vid bokhyllan hittar vi Tina Vestlund som är i full färd med att sätta upp en skylt märkt ”bokskafferi”. 

– Jag tror att det här blir en lyckad satsning. Second hand ligger i tiden, både för miljön och ur ett ekonomiskt perspektiv. Det här är ett sätt att ge fina saker en andra chans, avrundar Tina Vestlund. 

Taggar

Dela