Nyheter

Välkomnar kärt återseende 

Nyheter I dag korsas Lundströms i Bors och Suzuki Smålands vägar när märkets nya testcenter öppnar i Bor. 

Marcus Lundström välkomnar besökare till dagens invigning av Suzukis nya testcenter i Bor.

Sedan 2004 har Lundströms varit en auktoriserad Suzukiverkstad. Efter att tidigare även ha varit en återförsäljare av bilmärket, inleder nu företagen ett nytt djupare samarbete. Sedan ett drygt år tillbaka är Suzuki Småland en digital bilhall där kunden köper sin bil via webben. För att få mer kännedom om bilarna innan affär, erbjuds kunderna besök på två fysiska provkörningscenter: i Vimmerby och i Bor. I dag invigs testcentret i Bor.

– Det känns riktigt bra. Det kommer att bli väldigt spännande och intressant. Suzuki Småland är riktigt positiva till den här satsningen och jag hoppas att det kommer massvis med folk. Vi vill ha in mer Suzuki i vår verksamhet och jag hoppas att den här satsningen ska ta skruv ordentligt, säger Marcus Lundström. 

Kunderna kommer bland annat få möjlighet att titta närmare på märkets nytillskott, fullhybridkombin Swace.

– Det är otroligt bra bilar och det ska bli kul att se vad resultatet blir på lördag. Vi kommer att ha någon form av erbjudande på lördag, att de som bestämmer sig för att köpa en bil kommer att få en gåva, men vad den innebär tillkännager vi i dag. Vi har laddat med fika, glögg och annat och jag hoppas att det kommer mycket folk, säger Marcus Lundström. 

I maj 2018 flyttade Lundströms i Bor in i sina nuvarande lokaler på Kvadervägen. Med de nya lokalerna gavs möjligheterna att utveckla verksamheten. 2018 blev de officiell återförsäljare av Selvias båtmotorer, året efter officiell underleverantör av Alloycrafts aluminiumbåtar samt etablerade ett samarbete med båttillbehörsproducenten Watski. Genom den breda satsningen har Lundströms sett en stor ökning av omsättningen. När nu företaget blir ett officiellt testcenter för Suzuki tar verksamheten nästa steg i utvecklingen. 

– Suzuki är bra bilar och kvalitetsmässigt är de lika bra som andra japanska tillverkare. Vår förhoppning är att de närmaste kunderna kommer tillbaka till oss och vi vill att de ska stanna kvar. Det är riktigt kul att importören Louwman Sverige satsar på det här sättet och för vår del är det roligt att få in mer Suzuki i verksamheten igen, avrundar Marcus Lundström.

Taggar