Nyheter

Vad skulle jag tycka…?

Nyheter För att hålla vår kommentarsfunktion öppen påminner vi alla skribenter att följa våra regler.

Att kunna använda oss av en levande tidning tillsammans är vårt mål. En del är att kunna fortsätta använda oss av en öppen kommentarsmöjlighet, men vi vill gärna delge några regler, och som för oss, är självklara;

Det är absolut inte tillåtet med personangrepp eller rasistiska inlägg. Vi vill gärna att ni använder ert riktiga namn eller har ett återkommande alias. Inga svordomar eller antydningar till detta tillåts, då tas kommentaren bort med automatik. Vi tillåter inte heller att man gör reklam och marknadsföring för att locka till försäljning och arrangemang, be att få ett annonsmanus av oss i stället.

Vi vill inte att någon ska peka ut någon person, företag eller förening. Kommentaren får inte heller innehålla något kränkande mot någon. Tänk gärna så här; ”Vad skulle jag tycka om någon skrev så här mot mig själv”?

Vi vill gärna kunna fortsätta använda vår kommentarsfunktion, så vi ber er ödmjukast att följa våra regler så slipper vi leka poliser, ändra i vissa kommentarer och helt ta bort andra.

I vår kommentarsfunktion kan invånarna debattera olika frågor och skriv även om du inte är så van, vi putsar till språket åt dig. Och framför allt – håll god ton.

Har du ett nyhetstips som du vill dela med dig – kontakta oss på redaktionen@skillingaryd.nu eller redaktionen@vmo.nu.

Kommentera gärna med följ de etiska reglerna

Taggar