Nyheter

VA-arbeten efter nyår – två vägar stängs av

Nyheter Efter nyår stängs två vägar i Värnamo av för VA-arbeten.

Under januari pågår VA-arbeten vid korsningen där Gröndalsleden möter väg 151. Projektet beräknas att pågå i två veckor med start direkt efter nyår. Bild: Värnamo kommun  [1/2]

Under januari kommer Sveavägen i höjd med Kolonigatan att grävas av på grund av VA-arbeten. Projektet beräknas att pågå i tre veckor med start direkt efter nyår. Bild: Värnamo kommun  [2/2]

Under januari pågår VA-arbeten vid korsningen där Gröndalsleden möter väg 151. Projektet beräknas pågå i två veckor med start direkt efter nyår.

”Ingen trafik kommer att kunna passera Gröndalsledens norra korsning. Väg 151 kommer inte att påverkas. Hänvisningsskyltar kommer att finnas på plats. Vi hänvisar främst till väg 27, E4 och Ljussevekaleden”, skriver Värnamo kommun på sin hemsida.

Under januari kommer även Sveavägen i höjd med Kolonigatan att grävas av på grund av VA-arbeten. Det projektet beräknas pågå i tre veckor med start direkt efter nyår.

”Platsen kommer inte vara möjlig för biltrafik att passera. Gång- och cykelvägar kommer inte att påverkas. Hänvisningsskyltar kommer att finnas på plats. Det finns olika omledningsvägar. I väster hänvisar vi till Gröndalsleden och i öster är det Bangårdsgatan/Åsenvägen som gäller”, skriver Värnamo kommun på sin hemsida.

Taggar

Dela


Läs mer

Väder påverkar grävarbete

1 reaktion på VA-arbeten efter nyår – två vägar stängs av

Kommentarsfunktionen är stängd