Nyheter

Uthyrningsstart för bostäder i Väduren

Nyheter Fredagen den 15 januari släpper Finnvedsbostäder 42 lägenheter för uthyrning i kvarteret Väduren i Värnamo. Inflyttning i de nyproducerade lägenheterna blir under hösten.

– Det är väldigt roligt att kunna erbjuda nya lägenheter i ett helt nytt kvarter. Extra bra känns det förstås också att kunna presentera moderna, hållbara och kvalitetsmedvetna bostäder som är välplanerade och har bra tillgänglighet, säger Stanley Guldmyr, VD på Finnvedsbostäder. Kvarteret Väduren kommer också att bli ett rökfritt boende, vilket innebär att förutom i lägenheterna och gemensamma utrymmen så är även trapphus, balkonger och uteplatser rökfria utrymmen, fortsätter Guldmyr.

Uthyrningen kommer att ske enligt Finnvedsbostäders kösystem. Den som är registrerade i bostadskön kan från och med den 15 januari anmäla sitt intresse för lediga lägenheter på Finnvedsbostäders hemsida. När sista anmälningsdatum passerat kommer den med högst köpoäng att få erbjudande om att hyra lägenheten.

– Förhandsintresset för lägenheterna har varit stort. Det är därför väldigt roligt att nu påbörja uthyrningsprocessen och komplettera vårt bestånd med ännu ett nytt kvarter. Vi behöver tillskott, vår bostadskö är lång och lediga lägenheter en bristvara. De första kontraktsskrivningarna för Väduren räknar vi kunna påbörja i mitten av februari, avslutar Camilla Lundh, marknadschef på Finnvedsbostäder.

Källa: Pressmeddelande från Finnvedsbostäder

Taggar