Nyheter

Uppskattad julfest på Valdemarsgatan

Nyheter Aki Maijala och Evelina Vannerstål från lokala hyresgästföreningen på Vråen, tillsammans med Finnvedsbostäder, ordnade under söndagen julfirande på Valdemarsgatan 44, även känt som Östrabo, i Värnamo.

Uppskattat julfirande på Valdemarsgatan  [1/3]

Stämgafflarna underhöll  [2/3]

Evelina och Aki arrangerade  [3/3]

– Vi försöker aktivt involvera och bjuda in de boende i olika aktiviteter men det är ofta problem för hyresgästerna att ta sig ut av olika anledningar. Så vi tänkte att vi kommer dit istället, säger Aki och Evelina från hyresgästföreningen. 

Ett julbord serverades i restauranglokalen Valdemar och för underhållningen stod lokalkändisarna ”Stämgafflarna”. Totalt var 25 av 40 hyresgästerna med på julfesten, däribland Per som numera är boende i huset, men också är tidigare ordförande för hyresgästföreningen. 

– Bara positiva reaktioner från alla. Det var uppskattat och jättebra, en del tyckte nog det var oväntat också, att vi fick både julbord och underhållning på plats, säger Per. 

Aki och Evelina summerar en trevlig stund på Valdemarsgatan i Värnamo och att det var första gången, men inte den sista…. 

Taggar

Dela


4 reaktioner på Uppskattad julfest på Valdemarsgatan

Mycket positivt initiativ, att kommunen skall göra något för de gamla är ju för mycket begärt. Skam åt kommunen!

Kommentarsfunktionen är stängd