Nyheter

Ungdomar misshandlade 40-åring efter stök i omklädningsrum

Nyheter En 40-årig man misshandlades vid 20-tiden av fyra killar utanför sporthallen i Värnamo och mannen fick skjuts till sjukvård av polis.

I nuläget finns ingen gripen för misshandeln. Orsaken till misshandeln verkar vara att den drabbade mannen uppmanat de fyra killarna att plocka upp efter sig i omklädningsrummet. När mannen senare lämnade byggnaden ska de ha väntat in honom.

Polis började sökta efter killarna men utan att finna dem.

En anmälan om misshandel är upprättad.

Taggar

Dela


9 reaktioner på Ungdomar misshandlade 40-åring efter stök i omklädningsrum

Denna händelse är fullständigt oacceptabel. Bortom alla normer i vårt samhälle. Var finns föräldrarna?

Signatur Förundrad

Fegisar var ordet!
Beroende på vilket omklädningsrum det gäller kan man väl kolla inpasseringgrindarna som alla måste gå igenom för att kunna komma in i simhallen eller till gymmet!

Tål ni inte att bli tillrättavisade,
vad är ni för människor som 4 st ger er på en ensam oskyldig människa. Hoppas ni blir portade för lång tid framöver.

Ett slag kunde vara förödande för alla, värt att tänka på för dom fega

Fega pajasar. Anfall i grupp. Håller med föregående talare. Det kommer säkert att hittas 100 förmildrande omständigheter och så slutar allt med att dom får gratis inträde till sporthallen i 10 år. Slappsverige.

Kan inte vara svårt att hitta dessa ungdomar och ge dom ett kännbart straff. Förbud att besöka sporthallen under all framtid. På något sätt så hittas det förmildrande omständigheter och den stackars 40 åringen som bad ungdomarna att städa upp kanske blir den stora boven ?????

Kommentarsfunktionen är stängd