Nyheter

Tvisten avgörs i domstol: ”Nu får det vara slut”

Nyheter Värnamo kommunala industrifastigheter (VKIAB) tar entreprenören Tage & Söner till domstol. Detta då de sistnämnda dragit sig ur medlingsförsöken.

Gummifabriken. Foto: David Alin

Tvisten har varit långdragen och seg som gummi sedan den påbörjades 2017. Den bottnar i att VKIAB stämde byggfirman Tage & Söner på grund av att renoveringen av Gummifabriken drog ut på tiden.

Tingsrätten har nu kallat till muntlig förberedelse i oktober i år och därefter kommer tid för huvudförhandling att sättas ut.
– Det är mycket beklagligt att vi inte kunnat nå en uppgörelse trots våra ansträngningar. Vi har försökt att få till en förlikning utan framgång och har hela tiden fortsatt driva processen framåt. Nu får det vara slut på deras förhalning av ärendet, säger Michael Andersson (M), ordförande i VKIAB, i ett pressmeddelande.

Taggar

Dela


5 reaktioner på Tvisten avgörs i domstol: ”Nu får det vara slut”

Så naivt av kommunen att tro på att domstolen ska bifalla deras inkompetens.
Efter att ha dolt massor med ovidkommande kostnader och valt horribla utgifter, som bara en aktör som spelar med andra pengar kan göra, är det nu dags för en kalldusch…
Trots att jag och alla kommuninvånare i slutänden får betala detta kan jag inte mer än lyckönska Tage & Söner i målet. Rätt ska vara rätt!

Himla otroligt allt detta kliande till höger och vänster, med allt det som döljs mellan raderna.

Hur vore det med fler sanningar och ärligt uppsåt istället för all denna korruption som sker på andras medel, det vill säga folkets.
Lite folkvett vore inte fel!

Värnamobo 3,14

Det är bara för skattebetalarna att lätta på lädret. Tage Söner kommer att vinna en jordskredsseger.

Jaha,då blir det mer utgifter till ingen nytta för kommuninvånarna.

Jaha, då får vi kommunskattebetalare förbereda oss på ännu en utgift. Advokatarvoden etcetera.

Kommentarsfunktionen är stängd