Nyheter

Två nya fall

Två nya fall

Nyheter Idag har två nya fall av covid-19 konstaterats på Gröndalsskolan.

I förra veckan uppdagades de första fallen. Nu har 23 personer på Gröndalsskolan, 17 elever och sex lärare, konstaterats smittade med covid-19.

Enligt uppgifter till tidningen ska eleverna vara ute på praovecka den här veckan. Skolan har gjort bedömningen att den genomförs, med tydliga krav.

– Eleverna skall precis som innan vara friska och utan symptom för att kunna vara på PRAO:n, säger Johan Grahn, verksamhetschef för elevhälsan i Värnamo.

 

Taggar

8 reaktioner på Två nya fall

Ni uppmanar eleverna att inte träffas på helgen. Men det är okej och skicka ut eleverna på prao och träffa människor dom annars aldrig träffa. Tack för att ni bryr er om de anställdas hälsa.

Det är två bekräftade fall på folkhögskolan som dom inte har gått ut med. Tycker det är absurt att meddelar eleverna om detta.

Det är inte heller ovanligt att man är sjuk, men symptomfri, dvs man smittar även om man inte har några tecken på att vara sjuk. Det är inte lätt för vare sig barn eller föräldrar eller anställda att med säkerhet veta om man är sjuk eller frisk. Men låt oss spela lite rysk roulett, det sätter ju sprätt på livet…

Så ni som kommenterar tycker att fullt friska elever endast ska få vara i skolan och i hemmet. Inga fritidsaktiviteter, inga besök i affärer, inte träffa vänner-som de ändå träffar i skolan… De ska sättas i karantän?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *