Nyheter

Två kvinnor anhållna för människorov

Nyheter En kvinna i 20-årsåldern från Vetlanda kom inte hem från en utekväll i helgen och en brottsutredning pågår. Två kvinnor är anhållna för människorov och den försvunna 20-åringen har ännu inte anträffats.

En kvinna i 20-årsåldern som bor i Vetlanda har inte kommit hem efter en utekväll i lördags.

Det var under söndagen 16 oktober som polis fick kännedom om ärendet. Anhöriga hade inte fått kontakt med kvinnan och tog senare kontakt med polisen. Under samma dag involverades flera polispatruller i sökandet av kvinnan och informationsinhämtning påbörjades. Det gjorde att polisen upprättade en anmälan om försvunnen person.

Under arbetet med ärendet framkom uppgifter som gjorde att polisen inledde en förundersökning gällande människorov. Två kvinnor hämtades in till förhör under gårdagen. Efter förhör beslutades det att kvinnorna skulle anhållas misstänkta för människorov. Båda är i 20-årsåldern och skäligen misstänkta.

Kvinnan i 20-årsåldern är ännu inte påträffad. Åklagare och polis fortsätter att arbeta med ärendet. Fler förhör ska hållas med de misstänkta samt andra personer som eventuellt kan veta mer om händelsen.

Arkivbild

Taggar

Dela