Nyheter

Två böteslappar för epa-traktorföraren

Nyheter En kille i 15-årsåldern stoppades av polisen på Armaturgatan i Värnamo vid 20.00-tiden igår

Arkivfoto

– Vi stannade en kille i en epa-traktor under gårdagskvällen på Armaturvägen i Värnamo. Han saknade LGF-skylt på sin traktor och hade tonade rutor fram. Bötesbeloppet för den saknade skylten blev 500 kronor och tonade rutor genererade också 500 kronor i böter, berättar Björn Öberg som är polisens presstalesperson.

Taggar

Dela


17 reaktioner på Två böteslappar för epa-traktorföraren

Det jag menar är OM man bryter mot lagen så får man ju stå sitt kast och ta sina böter , Inte gnälla på polisen som gör sitt jobb.

Sven…Snart svämmar hela Sverige över av poliser…
Ta det lite stilla och låt ungdomarna vara just unga..
Tiden när man hade snedlugg och lekte försiktigt i vit skjorta är sedan länge förlegat…

Silar mygg och sväljer elefanter!!
Måste finnas mycket viktigare Saker att Jobba med än att jaga mopeder och epatraktorer..
Vi har andra saker som händer i stan….

Är lite nyfiken på vilka trafikregler som ska prioriteras enligt dig…..då detta gäller trafikpolisen arbetsuppgifter?

Undrande – Ja hur svårt kan det vara att skaffa lite reflexer så du syns i trafiken. Det gäller ju din säkerhet…..Men ibland har man ju lite otur när man tänker.

Gör 125-kubkare lagliga utan krav på körkort så försvinner EPA-traktorer kan jag lova. Vi lever ändå i 2020-talet – dags att lätta på trycket för ungdomar och bullret för samhället. Blir de lagliga så vill ingen köra EPA-traktor för då kommer man längre på kortare tid

Tycker vi kan avskaffa epa-traktorerna som bara slöar ner trafiken, poängen är ju trots allt att de ska befinna sig på lantbruken och inte bli ett sätt för ungdomar att köra ”bil” för tidigt.

Ja, det är bättre att strunta i lag och ordning. Ser man ett lagbrott så ska man strunta i att agera. Då är det bättre som trafikpolis att försöka lösa mord och annan grov brottslighet för det är ju därför dom är trafikpoliser.

Kommentarsfunktionen är stängd