Nyheter

Två bilar i kollision – förare i 20-årsåldern avled

Nyheter Larm inkom till SOS klockan 15.22 gällande en trafikolycka där flera fordon är inblandade, olycksplatsen anges vara strax väster om Hånger, nära kyrkan. Två personer är allvarligt skadade. Texten uppdaterad klockan 16.05, 16.15, 17.14, 17.50...

– Två personbilar har krockat och det ska röra sig om en sidokollision. Två personer fick följa med ambulans till sjukhus, berättar ledningsoperatören vid SOS vid 16-tiden.

Texten uppdaterad kl 16.15:
– Vägen är avstängd under räddningsarbetet och i väntan på bärgning. Båda bilarna behöver bärgas. Räddningstjänst från Bredaryd, Värnamo samt polis och ambulans larmades till platsen som var väster om Hånger på väg 588, meddelar Räddsam f.

Enligt uppgift ska det vara mycket halt på platsen.

Texten uppdaterad kl 17.50:
– Kollisionen har varit kraftig. Det fanns en person i varje bil. Föraren till en av bilarna, en man i 20-årsåldern avled på platsen. Anhöriga är underrättade. Föraren i den andra bilen, en man i 55-årsåldern, fördes till sjukhus för kontroll. Olyckan inträffade i en kurva och det var glashalt på platsen. Bilarna har tagits i beslag för teknisk undersökning. Ingen misstänks för brott i nuläget, berättar Lars-Göran Nilseryd vid polisen.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Två bilar i kollision – förare i 20-årsåldern avled

Man blir så arg, folket på landsbygden lägger lika mycket i skatt men vägen från Värnamo till Hånger/Dannäs är så undermåligt skött.
Var själv där i dag och det var rena isgatan. Hur svårt är det att salta?
Lite sand på vägen var allt.
Räcker att två bilar kör där så är det borta.
Var är saltet? Det var inte så kallt så salt hade hjälpt.
Nej, de bryr sig inte ett skit om folk på de mindre orterna.
Hade det varit i stan så hade det skötts omedelbart.
Vila i frid ❤️
Lider så oerhört med de anhöriga.
Skäms ni som drar in på vägunderhåll.
Ni får fira jul medan ni raserat en familj med anhöriga jul och fortsatta liv.

Kommentarsfunktionen är stängd