Nyheter

TV: Här går allt på ett ögonblick

TV: Här går allt på ett ögonblick

Nyheter Eye Clinic i Värnamo är en minst sagt expanderande ögonklinik och nu har det varit återinvigning av de utökade och förändrade lokalerna vid Flanden.

I torsdags kväll hade leverantörer, representanter för kommunen med flera bjudits in till ett mingel och återinvigning. Mikael Karlsson från Värnamo kommun klippte bandet inför ett 40-tal gäster.

Susanne Yngvesson Stridh från regionen var en av många på plats för att få se de starkt förändrade lokalerna och få ta del av hur korta köer det är till operationer och annat hos Eye Clinic. Här går allt på ett ögonblick.

Lokalerna är större nu än tidigare då man tagit över en del av Postens utrymmen.

– Vi har byggt till en operationssal, tre nya undersökningsrum, ett laserrum, tre nya kontor och det har även blivit nytt lunchrum, berättar Anne-May Andrén Petersson som liksom sin man Leif är en av delägarna.

Även om lokalerna finns i Värnamo har företaget också ganska stor koppling till Vaggeryds kommun. Dels har man många kunder därifrån, dels är Gerd Rydh från Vaggeryd en av de tio anställda. Dessutom kan ju noteras att både Anne-May och Leif tidigare bott i Skillingaryd.

Läs mer här.

Taggar