Nyheter

Tungt trafikerad väg fortsatt avstängd

Nyheter Meningen var att Gröndalsleden skulle öppna för trafik igen den 10 mars efter det att vägarbete pågått på en del av sträckan. Nu meddelar kommunen via sin hemsida att arbetet förlängs med ytterligare en månad.

Anledningen till förlängningen är väderförhållanden och att vägen ska hinnas asfalteras. Infarten vid Borgen kommer också att göras om, vilket inte var tanken från början. Detta meddelar kommunen på sin hemsida.

LÄS MER:  Tungt trafikerad väg stängs av

Delen som berörs startar vid infarten till Borgenområdet ända ned till infarten till Bangårdsgatan. Bild: Värnamo kommun

Taggar

Dela


11 reaktioner på Tungt trafikerad väg fortsatt avstängd

Så illa skött så det inte är sant, det är ju folk och flyttar avspärrningarna och kör där ändå, första veckan gjorde man ju inget, inte andra veckan heller, tredje veckan så har det stått någon maskin där men de har säkert inte grävt ett skit.
Så illa planerat så det inte är sant, gräv färdigt och släpp på vägen, om man får köra i grus några veckor är ju inte hela världen mot den halvmilen extra som man får lägga så fort man ska förbi där.

Men denna farten så måste de ju förlänga ytterligare ändå när man inte ens orkat börja.

Man undrar ju vilket cv de ansvariga sitter med? Avgå självmant om ni har något överhuvudtaget innanför pannbenet.

Inkompetens i vanlig ordning när det gäller Värnamo kommun.
Titta på viadukten, skamligt skött.

Under all kritik. Varför börjar man gräva under vintertiden? Nu börjar man undra vad är kompetens på kommunen, kommunen får faktiskt se sig om vad
är det kompetens på personal Sådant får inte hända att utföra grävning av vägbygge vintertid .

De kan ha det i 3 månader till om de jobbar på det sättet! Första veckan som vägen stängdes sågs inga maskiner eller arbetare på plats. Först på mitten av vecka 2 dök de upp och började titta lite. Att vi som ska skjutsa våra barn behöver köra 5 kilometer för att komma till skolan som ligger 500 meter bort är bara för mycket. Att kommunen och leverantören förlänger detta ytterligare en månad är bara sjukt.

Konstigt väder i februari! Snö och kyla varierat med regn och slask. Är det svårt att förutse?

Kommentarsfunktionen är stängd