Nyheter

Trio i bil lurade polisen

Trio i bil lurade polisen

Nyheter I går kväll vid 17-tiden lyckades en trio lura polisen i samband med en trafikkontroll. Men för en i trion slutade resan bakom lås och bom

Ingripandet skedde på Fredsgatan i Värnamo. Polisen stoppade då en bil med flera passagerare. Okänt hur, men de två personerna i framsätet lyckades bluffa polisen. Detta resulterade i att polisen inte kunde fastställa vem som kört.

Men en man i 20-årsålderna och en fem år äldre kamrat är efter stoppet misstänkta för narkotikabrott, eget bruk. På grund av oklarheterna om vem som kört bilen  kunde ingen misstänkas för drograttfylleri.

I bilen fanns en tredje person som också var i 25-årsåldern. Han var på väg för att avtjäna ett fängelsestraff när bilen stoppades.  Polisens presstalesperson kunde inte berätta om mannen i fråga var efterlyst, eller om han av en tillfällighet var på väg för att inställa sig hos kriminalvården. Nu fick han hjälp med det sistnämnda av polispatrullen. Dessa körde nämligen 25-åringen direkt till häktet där han kunde påbörja sitt fängelsestraff.

Taggar

Dela


2 reaktioner på Trio i bil lurade polisen

Kommentarsfunktionen är stängd