Nyheter

Tre Värnamolag i topp i Vidöstern

Nyheter Värnamolag kammade hem hela prispallen under helgens fisketävling i Vidöstern.

Dimman låg tät över Vidöstern.  [1/6]

Team Pajkarna som kom på första plats. Från vänster: Philip Öfverberg, Adam Ericsson och Jonas Öfverberg.  [2/6]

Adam Ericsson med en av vinnarfiskarna.  [3/6]

Philip Öfverberg var nöjd med dagens fångst.  [4/6]

Jonas Öfverberg visar stolt upp en av de godkända gäddorna.  [5/6]

Noah Eriksson lyckades i hemmavattnen.  [6/6]

”Team Pajkarna”, ”Pike and Sik” och ”Team amatör”. Lagen hade fiskelyckan på sin sida i hemmavatttnen och skördade framgångar under helgens tävling i Vidöstern.

– Det var riktigt gött, trots att det var tufft till en början. Vi fick upp fyra stycken fiskar som inte var godkända, kravet är att de är 60 centimeter långa. Första godkända fisken fick vi vid halv elva, sedan blev det en dödperiod till tio över tolv. Sedan fick vi fyra godkända rätt snabbt, säger Adam Ericsson, tävlande för ”Team Pajkarna”.

När de fyra godkända fiskarna var mätta, låg Team Pajkarna, bestående av Adam Eriksson, Jonas Öfverberg och Philip Öfverberg, på andra plats. Sedan kom en stunds ovisshet.

– Liverapporteringen stängde vid 14-tiden, vilket var nervigt. Med en halvtimme kvar tog vi en fisk till, men vi visste inte om det var några lag kvar på sjön. Vi åkte in för prisutdelning och fick då veta att vi hade vunnit. Det var en seg dag, där de stora fiskarna lyste med sin frånvaro men det gick bra, säger Adam Ericsson.

Men det var inte bara Adam Ericsson som nådde framgångar. Brodern Noah är en del av ”Team amatör” som kom på tredje plats.

– Det var riktigt kul för lillbrorsan och hans lag att lyckas också, säger Adam.

Taggar