Nyheter

Trälleborgsskolan avslutade läsåret på Arken

Nyheter Äntligen sommarlov, var det många barn som tyckte i dag.

Skolavslutning på Arken  [1/20]

Duktiga slöjdselever i årskurs 5 som fick diplom.  [2/20]

  [3/20]

  [4/20]

  [5/20]

  [6/20]

  [7/20]

  [8/20]

Kulturskskolans elever  [9/20]

Klass 4C på Trälleborgsskolan redo för sommarlov  [10/20]

  [11/20]

  [12/20]

  [13/20]

  [14/20]

Biträdande rektor Helen Ling.  [15/20]

  [16/20]

  [17/20]

  [18/20]

Jessica Bragd från Pingstkyrkan.  [19/20]

  [20/20]

Inne på Arken i Värnamo så var varenda stol på förmiddagen fylld av förväntansfulla barn som bara väntade på att få gå ut och påbörja sommarlovet.
De stolar som inte barnen hade ockuperat var upptagna av föräldrar och andra anhöriga som kommit för att titta på avslutningen.

Ett tag, några minuter innan allt skulle börja så var det i det närmaste kaos när alla föräldrar skulle köa för att komma in på läktaren. Men Arkens personal är rutinerad och van vid stora sammankomster. Precis lagom till att allt började så var alla, barn, anhöriga och skolpersonal på plats.

Själva avslutningen inleddes med en fanborg kom in och att alla sjöng nationalsången.
Jessica Bragd från Pingstkyrkan hälsade sedan alla välkomna till årets skolavslutning. Sedan bjöds det på ett avslutningsprogram som gick i musikens tecken. Eleverna på Trälleborgsskolan fick god hjälp av de duktiga musikerna från Kulturskolan när det gällde att ackompanjera sommarsångerna.

Varje årskurs hade repeterat olika sånger som de nu turades om att sjunga. Trälleborgsskolans rektor, Helen Ling passade sedan på att önska alla barnen en fin sommar, innan det äntligen var dags för alla barnen att påbörja sitt sommarlov.

Taggar

Dela


1 reaktion på Trälleborgsskolan avslutade läsåret på Arken

Vad komiskt det blev när pastorn sa att det är viktigt att alltid hålla sig till sanningen och avslutade meningen med att hans kompis Jesus sagt det till honom…

Kommentarsfunktionen är stängd